Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Sziasztok! Rozáceas arcbőrre szeretnék termékeket vásárolni, ebben szeretném a segítségeteket kérni. Konkrétan az orromon vannak már maradandó hajszálerek, enyhén az arcra is kiterjed. Segítségeteket előre is köszönöm. Judit

2016-11-03
Somogyi Rita válasza:

Kedves Judit! El sem tudod képzelni, hogy milyen gyakran teszik fel nekem ezt a kérdést. Így válaszom is gyors, millió tapasztalattal a hátam mögött.

Mindenkinél azzal kezdem, hogy az élvezeti szereket, mint cigaretta, koffein tartalmú italok, cukros üdítők és alkohol, azonnal dobja kukába! Nem fogyaszthatunk továbbá fűszeres, csípős dolgokat sem. Ezek az anyagok egy rozáceásnál tiltólistán vannak! Aztán bemegyünk a fürdőszobába és onnan is mindent kidobunk, mert vegyi anyagot tartalmazó lemosót és arcápolót sem alkalmazhatunk.

Vagyis a kiegyensúlyozott vegyes táplálkozás egy rozáceával küzdő embernek is része. Persze a kiváltó okokat gyógyszeres kezelés is előidézheti, de a folyamat ebben az esetben is javítható, vagy lassítható.

3 tápanyag étrendi kiegészítésére van szükség:

1. Szerves C-vitamin, napi 2*1 szem.
2. Szerves Szőlőmag kivonat, ami OPC nevű antioxidánsra van standardizálva.
3. Mikronizált Ázsiai gázló kivonat.

Ezek a tápanyagok együttesen fokozzák a mikrokeringést, a kapilláris erek tápanyag felvételét, és védik az erek falát. A kúraidő minimum 3 hónap, amit évente kétszer ismételni is kell!

Kérlek, kattints a terméknevekre bővebb információkért!

Külsőleg arctisztításhoz a valódi kecsketejet, avokádó- és ligetszépe olajat tartalmazó, illatanyag mentes szappant használd. Nappali és éjszakai arckrémed pedig az Argán olaj legyen. Az Argán olajat pedig váltogathatod szőlőmag olajjal is.

Ne félj, nem tömítik el a pórusokat, és tökéletesek alapozó alá is.

Rudolf Rita