Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Sziasztok! Nem tudom, jó helyre írok-e, de szeretném megosztani veletek, hogy nagyon meg vagyok elégedve a termékekkel. Meg is oszthatjátok Éva név alatt. Több terméket vásároltam, és köszönöm, hogy segítettetek nekem készségesen. Immunrendszerem legyengült, fáradékony lettem, bőröm rozaceás lett. Igaz, hogy közeli családtagom elhunyt, ez is közrejátszhatott. Utána olvastam mitől van, mert bőröm mindig szép volt. Írtam Nektek, és javasoltátok hogy belsőleg is kell támogatni az immunrendszert. Gránátalma cseppeket, méhpempőt, c vitamint ajánlottátok. Néhány nap múlva kezdtem érezni a hatásukat, már nem voltam olyan fáradékony. Máriatövismag kapszulát is szedem már több mint egy hónapja, ami jó méregtelenítő. Vettem csipkebogyós habkrémet is, szuper jó, mindenkinek ajánlom, nagyon szeretem, mert felüdíti a bőrömet. Nagyon jó termék, gyorsan beivódik és még feszesíti is a bőrt. Képzeljétek el, hogy teljesen rendbe jött az arcbőröm, nyoma sincs a pirosságnak. Egy másik termék és ajánlom jó szívvel, a bőrfeszesítő testápolót méhpempővel mindenkinek, diszkrét illata van, és valóban feszesíti a bőrt. Kiadós mert nagy mennyiség. Ilyen jó testápolóm még nem volt, gyorsan beszívódik és nem tapad, még azokban a nagy melegekben sem. Nagyon köszönöm Nektek a segítséget, munkátokhoz további sikereket. Nagyon örülök, hogy ilyen jó termékeket forgalmaztok. Szép és vidám napokat kívánok. Szeretettel: D. Éva

2019-07-11
Somogyi Rita válasza:

Kedves Éva!

Én magam megtáltosodom az ilyen visszajelzésektől, és minden tapasztalatot beépítek a jövőbeli munkámba, hogy egyre jobban és jobban tudjak segíteni a hozzánk forduló vendégeknek.

Többek között pontosan ezért is fektetünk bele nagyon sok energiát a minőségi termékek felkutatásába. Kifejezetten keresve azon tápanyag kiegészítőket, melyek új gyártástechnológiával emelik új szintre a tápanyag koncentrátumok piacát. Hálás vagyok, hogy visszajeleztél tapasztalataidról!

Termékek:

További jó egészséget kívánok neked!
Somogyi Rita