Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Sziasztok! Nagyon jó visszajelzéseket olvastam az általatok forgalmazott hialuronsav-ról. Valaki írta, hogy neki a hialuronsav+ kollagén tabletta jött be. Van ilyen kombináció, vagy egyszerűen rendeljem meg mindkettőt? A kettő együtt valóban ajánlott? Milyen hosszú kúrát érdemes tartani? Köszi! Üdvözlettel: Ági

2017-02-10
Somogyi Rita válasza:

Kedves Ági!

Hogy érdemes-e kombinálni hialuronsavat és kollagént? Azt a problémánk, pontosabban tüneteink és esetleges betegségeink is meghatározhatják, de megtehetjük bármikor, hiszen ez a két tápanyag egymás kistestvérei (a porc és a bőrsejtekben is együtt fordulnak elő), fokozzák egymás eredményességet, és tartósabbá is teszik együtt az elért eredményeket.

Ugyanakkor a hagyományos hialuronsav és kollagén alapú kész kombinációk nem eredményesebbek, mint ha azokat jó felszívódású formában önállóan kombinálnád. Fenti termék kis dózisú, rosszul szívódó hialuronsavat és kollagént kombinál.

Vagyis, ha kombináció, akkor azt javaslom, hogy a Szerves, fermentált hialuronsav tablettát a Kollagén Activ plus rágótablettával egészítsd ki, amely napi 7200 mg-os napi adagban tartalmaz kollagén mátrixot.

Az előnyökről részletesen olvashatsz a kiemelésekre kattintva.

Üdvözlettel; Rudolf Rita