Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Sziasztok! Lipo+-t iszok ami mellé elkezdtem szedni a Kalory emergency 1000-t. Gondolom ez nem lehet probléma,mégis émelyeg a gyomrom egy kicsit. A Kalory tablettát azért rendeltem meg,mert azt írta,hogy rendszertelen evőknek ajánlják. Nos én az vagyok a munkámból kifolyólag. Kézbesítő vagyok és a bicikli tekerése közben eszek meg egy-egy szendvicset. Rendes ételt csak késő délután vagy kora este tudok enni. Azt írja,hogy főétkezés előtt kell bevenni napi 2 tablettát. A kérdésem az,hogy mennyi idővel kell bevenni evés előtt? Előre is köszönöm a válaszotokat! Üdv.: Móni

2017-06-02
Somogyi Rita válasza:

Kedves Móni!

Aggodalomra nincs okod! A két terméket nyugodtan fogyaszthatod együtt. Egy olyan tisztító kúra mint a Lipo+  az első pár napban okozhat diszkomfort érzetet, melyen könnyen segíthetsz ha megemeled a folyadékbevitelt. Ebben a Lipo+  adagolása eleve segít, hiszen egy kupaknyit kell 1,5 liter szénsavmentes vízben feloldani és egész nap, lehetőleg 5 egyenlő részre elosztva fogyasztani. A munkádból kifolyólag amúgy is fokozottan figyelj a megfelelő folyadékbevitelre, főleg így nyáron.

A Kalory Emergency tabletta  ajánlott napi adagja 2x1 tabletta, két főétkezés előtt negyed órával bevéve. Ebben az esetben is kiemelném a bőséges folyadékbevitelt, hiszen egy igen magas rosttartalmú termékről van szó.

Ugyanakkor meg kell jegyeznem, hogy teljes EGÉSZségről csak akkor beszélhetünk, ha étkezéseidet is rendszeresebbé teszed. A biciklin való étkezés, emésztési zavarokat okozhat hosszú távon, hiszen sok levegő kerül a gyomorba, és a rágás sem lesz alapos, ami erjedéshez, rothadáshoz fog vezetni. Kérlek, ne étkezz biciklin tekerve!

Üdvözlettel:

Rudolf Rita