Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Sziasztok, érdeklődöm, hogy az alábbiak egyidejűleg használhatóak, fogyaszthatóak-e? Nem semlegesítik , vagy erősítik fel túlzottan egymás hatásait? Puridren- Lipo+ flat tummy folyadékok és a Gambe slim főzet Köszönöm!

2018-04-06
Somogyi Rita válasza:

Kedves Ildikó!

Kiegészítik egymás hatását.

Úgyhogy nincs akadálya annak, hogy párhuzamosan alkalmazd ezeket a termékeket, de két dologra mindenképp oda kell figyelned. Az egyik, hogy soha ne feledkezz meg az életmódváltásról, a kiegyensúlyozott vegyes táplálkozásról, és a rendszeres testmozgásról.

A másik: figyelj arra, hogy a folyadékokat külön kell elkészíteni. 2 palack 1,5 literes vízre lesz szükséged. A Lipo+ főzetből  és a Puridren® koncentrátumból is egy-egy kupak (pontosan 25ml) kell a 1,5-1,5 liter vízhez. Tehát napi 3 liter lesz a folyadék bevitel. Mindkettőt 5 részletben javasoljuk elfogyasztani, és 5-6 étkezést is ajánlunk a kúra ideje alatt. A Lipo+ hígításodat az étkezések előtt, míg a Puridren®-es vizedet az étkezések között vagy után fogyaszd el.

Mellettük naponta kétszer fogyassz fél mérőkupaknyi (12,5 ml) GambeSlim® főzetet, önmagában vagy kevés folyadékban feloldva.

Mindhárom terméket kúraszerűen javaslom fogyasztani, minimum 60, maximum 120 napig.

Sok sikert kívánok a kúrádhoz.

Üdvözlettel:

Somogyi Rita