Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Sziasztok! Arra döbbentem rá,ahogy olvasgattam az árát a terméknek,hogy mégsem kell mert kiszámoltam hogy hiába akciós,ha hozzáadom a kiszállítási díjat ugyanolyan drága lesz..Átverés,nem kérem a terméket!

2016-06-10
Somogyi Rita válasza:

Kedves Földvárszki!
Nem szeretnénk senkit megtéveszteni, ezért egészen pontosan, és több helyen is tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat arról, hogy 20,000 Ft-os vásárlási összeg alatt, 1270 Ft-os szállítási költség terheli a termékeket. Kérem, nyomjon csak rá erre a linkre például.

A vásárlás során is – miközben végighalad a kasszáig - folyamatosan jelezzük, hogy mennyi lesz a szállítási díj. Azt is kiírjuk, hogy ha tovább kíván vásárolni, pontosan milyen összegben kell azt megtenni ahhoz, hogy a kiszállítás ingyenes legyen. Majd, mindenki kap egy visszaigazoló e-mailt is, ami még mindig nem kötelezi a vásárlót vásárlásra, hiszen ha e-mail fordultával jelzi, hogy ne küldjük ki a csomagját, mert eláll a vásárlástól, akkor ennek azonnal eleget teszünk, mint ahogy az Ön esetében is.

Arra is lehetőséget biztosítunk, hogy a vásárlók telefonon is kapcsolatba léphessenek velünk, ebben az esetben csak ki kell pipálni a „telefonos visszaigazolást kérek” mezőt. Vásárlóink teszik ezt akkor, ha nem teljesen biztosak a döntésükben, vagy tanácsadásra lenne szükségünk, mely nálunk teljesen ingyenes szolgáltatás.

Megértjük, hogy 1 flakon Chillishape® gél megvásárlása után nem szeretne 1270 Ft-os szállítási költséget fizetni, és azt is, hogy most másra, nincs szüksége. Szeretném azonban ha tudná, hogy a szállítási költséget a Sprinter futárszolgálat veszi fel a munkájáért, melyből nekünk anyagi hasznunk nincs. Kérjük az Ön megértését is, hiszen 1 flakon gél esetén mi sem tudjuk átvállalni a szállítási költséget. Természetesen, ha módjában áll a vásárlónak személyesen átvenni a rendelését, akkor ez a költség nem jelentkezik.

Abban tudok esetleg még segíteni, hogy ezt a terméket minden helyi, Önhöz közel eső gyógynövényüzlet is le tudja rendelni a Natur Tanya® Nagykereskedéstől, ebben az esetben pedig nem találkozna a szállítási költséggel.

Remélem segítettem; Rudolf Rita