Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Sziasztok! :) A Natur Tanya által forgalmazott Specchiasol FaceLift Collagene-ről szeretnék kérdezni. :) Jól ismerem a Specchiasol márkát, szeretem is, a Natur Tanyát szintén. Amire most keresem a megnyugtató választ: mivel van itthon a készletemben 2 db FaceLift Collagene folyadék, de már mindkettőnek lejárt a szavatossági ideje, viszont elég drága készítémények, kockáztatok-e bármit is azzal, ha elfogyasztom ezeket a termékeket? (az egyiknek 2016.01.-ban, a másiknak 2017.05. - vagyis épp most.) - Ti elfogyasztanátok? Ha igen, miért? (szerintem stabil vegyületek) Ha nem, miért? :) Köszönöm a választ: Hajnal

2017-05-09
Somogyi Rita válasza:

 Kedves Hajnal!

A szavatossági időket és azok feltüntetését nagyon szigorú szabályokban határozzák meg törvényileg. Ezek alapján, ha egy termék szavatossága lejár, nem javasolhatom a fogyasztását.

Személy szerint a 2017.05. hóban lejáró kollagén koncentrátumot nyugodtan elfogyasztanám, hiszen az adag eleve 20 napra elegendő és ez a lejárati dátum sem azt jelenti, hogy egyik napról a másikra romlik meg a termék.

A 2016.01. hóban lejárt Facelift koncentrátumot nem javaslom alkalmazni.

Üdvözlettel

Rudolf Rita