Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Sziasztok! A lányom problémájára szeretnék segítséget kérni. Színművész hallgató, amit csak azért írok le, mert rendkívüli fizikai és szellemi megterhelésnek van kitéve. Nagyon kevés szabadidő van, és az sem rendszeres időben, szóval össze-vissza evés van, vagyis nincs. Gyakran fáj a hasa, felpuffad, fáradékony. A has fölé gyűlik a fölösleg, ami szerintem nincs, de mégis van :)Van egy kis szelén, magnézium hiánya is. Nézegettem a termékeket, de nem tudom kiválasztani, annyi remek dolog van. A segítséget előre is köszönöm. Üdvözlet, Éva.

2016-09-14
Somogyi Rita válasza:

Kedves Éva! A köldök felett jelentkező bélgázok sajnos idővel a has felső felét kitolják, ezt láthatod a lányodnál is. Azt kell írjam, hogy a rendszeres étkezés – még, ha nagyon kicsi is – nem megkerülhető, ha vissza szeretnénk fordítani a folyamatot. Az étrend-kiegészítők csupán mankók, melyekre támaszkodhatunk, de nem helyettesítik a kiegyensúlyozott vegyes táplálkozást és a napi bőséges folyadékbevitelt.

Célzott kiegészítő természetesen van, és ez nem más, mint a Cotifibra bélradír, melyről a terméknévre kattintva olvashatsz bővebben! Ez a prebiotikus rostokban gazdag termék nem csak a puffadást segít megszűntetni, de elősegíti a kalcium és a magnézium felszívódását is.

A szelénpótlás rendkívül fontos, és az a kilúgozott földek okán, ma már népegészségügyi probléma, így a szelén organikus változatát kiegészítésként, mindenképp figyelmedbe ajánlanám még.

Fontos azt is tudni, hogy az idegrendszer és az emésztőrendszer szoros kapcsolata okán, ilyen esetekben érdemes növényi stressz-oldókat is bevetni, ehhez kérlek kattints ide.

Üdvözlettel: Rudolf Rita