Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Sziasztok!49 éves vagyok, 183 cm és sajnos most (leírni is szörnyű),110 kg. Évek óta küzdök a felesleges kilóimmal, de ragaszkodunk egymáshoz.Ha sikerült is leadnom 7-8 kg-ot, elkap az édesség,a szénhidrát utáni vágy és szép lassan visszaszedek mindent. Tudom, hogy fejben dől el minden, de ez nálam csak rövid ideig működik, szinte remegek az édességért.Szedtem króm tablettát is, de nem segített. A combomra, a fenekemre és már úgy érzem mindenhová hízok, vizesedik a bokám és nagyon vacakul érzem magam. Szóval segítségre lenne szükségem.Ha jól értelmeztem az olvasottakat, úgy látom a Puriden és Lipo+ lehetne megoldás. De vásárlás előtt érdeklődni szeretnék: a Puriden és Lipo+ összeönthető egy üvegbe, keverhető, egyszerre fogyasztható-e?Milyen étkezést ajánlotok mellé, illetve várom a lehetőségeket, mivel nagy tapasztalatok van ezen a téren. Köszönöm a segítségeteket! B.Bea

2016-08-05
Somogyi Rita válasza:

Kedves B. Bea! Valóban így van. Nagyobb súlyfeleslegnél mindig visszanyúlunk a természetgyógyászati alapokhoz, ami nem más, mint egy alapos lúgosítás-méregtelenítés. Ehhez pedig nagyszerű társ a Puridren® lúgosító-méregtelenítő főzet és a Lipo+ béltisztító-bélflóra építő koncentrátum. Őket azonban nem keverheted egy üvegbe. Mindkettőt 1,5-1,5 liter szénsavmentes vízben kell oldani. Érdemes napi 5-ször enni egy nap, ez segíti az emésztőrendszer tehermentesítését, sőt a legnagyobb méregtelenítő szervünk a májunk munkáját is, mely kulcskérdés ekkora súlyfeleslegnél. Legalább 5 részletben kell elfogyasztani a főzeteket, a Lipo+ koncentrátumot az étkezések előtt, a Puridren®-t pedig az étkezések között.

Érdemes lenne egy májtisztító kúrával megerősíteni a főzeteket, ehhez javaslom figyelmedbe a Szerves Máriatövis kivonatunkat. A terméknevekre kattintva mindegyikről tovább olvashatsz.

Ha nem megy a diéta összeállítása, azt javaslom, hogy dönts a diétás étrend rendelés/házhozszállítása mellett. Ha megy, akkor én a gabonadiétát javaslom, amit a link alatt olvashatsz el.

Fogyni étrendi és életmódbeli reformok nélkül, tartósan lehetetlen. Az étrend-kiegészítők mindezeket a változásokat nem helyettesítik, ezt feltétlen tudnod kell. Nem a fogyás a nehéz, arról bőven van visszajelzésünk és tapasztalatunk is, hanem a leadott kilók megtartása, és pont ezért kell reformot végrehajtani minden területen, mint testmozgás, folyadékbevitel, étkezés, sőt még a stressz is, melyek hiánya újra indukálhatja az egész folyamatot. Ha érzelmileg/lelkileg nem vagyunk stabilak, akkor is nagyon könnyen visszahízhatunk, vagy megakadhatunk menet közben. Amennyiben van ilyen problémád, kérlek kezdj adaptogén gyógynövényeket is fogyasztani, melyeket a Stress® Control kivonatunk egyesít. Rudolf Rita