Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Szia. Tanácstalan vagyok. Minden nagyon jól hangzik:), csak nekem mi lenne megfelelő azt nem tudom:.bélnyàlkahártya gyulladást állapítottak meg, antibiotikumot kaptam, nemjavult... Dietazom fél éve tej-glutén-cukor mentesen etkezem.allandoan puffadok, és hasra hizok hogy még kerekebb legyen a történet :). Mit javasolsz a termekeitek közül, hogy a bajt ne noveljem, hanem csokkentsem? Köszönöm a választ :Anett

2018-01-13
Somogyi Rita válasza:

Kedves Anett!

3 kiegészítőt is javaslok diétád mellé. Az egyik egy prebitikus rostanyagokat tartalmazó bélradír , ami kíméletesen segít életmódváltásod mellett a hasi körtérfogat csökkentésében,  és hozzájárul alapbetegséged enyhítéséhez is.

A második az Omega3 zsírok , melyek közül különösen hasznosak számodra az EPA és DHA névre hallgató zsírsavak,  egyrészt gyulladás- , másrészt BMI - index értéket csökkentő hatásuk okán.

A harmadik tápanyag koncentrátum egy adaptogén gyógynövényeket tartalmazó kivonat  , aminek összetevői a szervezet stresszhez való alkalmazkodását segítik elő. Ez azért fontos, mert a kiváltó okok között a stressz mindig szerepel, és mint ilyen ellehetetleníti a gyógyulást.

A kiemelésekre kattintva tovább is tudsz olvasni.   
Szeretettel:
Somogyi Rita