Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Szia. Szeretném kérdezni hogy a erbaven termékkel párhuzamosan mit ajánlasz hasi úszó gumi leadására? Nehéz fizikai munkát végzek és ebben álló munka is van. Illetve gyerekeknek való immunrendszer erősítésre kérlek ajánlj valami nagyon jót. Köszönöm

2017-08-02
Somogyi Rita válasza:

Kedves Ákos!

Tudnod kell, hogy ha búcsút szeretnél inteni a hasi úszógumiknak, akkor annak első lépése az életmódváltás. Például le kell redukálni a szénhidrát fogyasztást, zéró tolerancia van a fehér cukornak, a fehér lisztnek és a tejnek. A folyadékbevitelt pedig 20 kilogrammonként 1 literre kell megemelni.

Ennek kiegészítéseként azonban bátran nyúlhatunk étrend-kiegészítőkhöz, amelyek fokozzák az eredményeket. Az egyik ilyen célzott tápanyagot, egy prebiotikus rostot a Cotifibra bélradír  nevű termékünkben találod meg. Olvass róla tovább a kiemelésen keresztül! A kúraidő 120 nap lesz.

Gondolom a fizikai munka mellett nehéz odafigyelni a helyes táplálkozásra, és arra, hogy az még ráadásul egészséges, minőségi alapanyagokból is készüljön.  Mindennek ellenére érdemes  megfogadnod még egy tanácsot, miszerint inkább többször egyél keveset - pontosabban naponta 5-7 alkalommal, és egyszerre nem többet, mint az ökölbe szorított kézfejed -, hogy ezáltal is tehermentesítsd az emésztőrendszered, és fokozd az anyagcseréd.

Ami pedig a gyermek immunrendszer erősítését illeti, a szülők körében az egyik legnépszerűbb kiegészítőt ajánlanám részére, és ez nem más, mint a 3 éves kortól fogyasztható Echinaid® Immunerősítő szirup, Echinacea névre hallgató gyógynövény koncentrátumma. Olvass róla tovább a kiemelésen keresztül!

Sok sikert, és kitartás kívánok a kúrához illetve az életmódváltáshoz.

Üdvözlettel:

Somogyi Rita