Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Szia! Segítséget szeretnék kérni tőled. Általában délelőttre ödémás szerű lesz a szemem alatti arccsont résznél majdnem.. Tudnál ebben segíteni? Seby

2019-08-05
Somogyi Rita válasza:

Kedves Seby!

A karikák, a szem alatti táskák eltüntetése összetett feladat, és nem is lehet sikeres az okok feltárása nélkül, amihez mindenképp ki kell kérned a háziorvosod véleményét.

Kiváltó ok lehet pl.: étrend (ételallergia, kávé), életmód (dohányzás), fizikai és lelki fájdalom, betegségek (pl.: vérszegénység), gyógyszerek, vagy egyszerűen csak a nem kielégítő alvás. Sok esetben a stressz, a feszültség, az idegesség és a depresszió áll mögötte, de súlyosabb esetben akár vesebetegségre is utalhat a duzzanat. Kérlek, minél hamarabb keresd fel kezelőorvosod, hogy a pontos diagnózis után mi is célzott kiegészítőkkel tudjunk segíteni.  

Amennyiben vérszegénység okozza tüneteidet, a Chela-Ferr® bio-complex kapszulával, teljesen biztonságosan állíthatod helyre vasszintedet.

Előfordulhat az is, hogy valamilyen allergia okozza a problémát, emiatt a kötőszövetek megduzzadnak, és a szemed alatt megjelennek a táskák. Próbáld ki az Allergicum cseppet, amely egy 14 természetes és szinergikus összetevőt ötvöző antihisztamin formula. Ennek köszönhetően az allergiás reakciókat gyorsan és hatékonyan szorítja vissza.

Ha pedig a szem alatti duzzanatot a szervezet nem megfelelően működő vízháztartása is okozhatja, és ez esetben jelenthet megoldást a Diurerbe® tabletta  alkalmazása.
De mint említettem, az első feladat a kiváltó ok feltárása kell legyen.

Üdvözlettel:

Somogyi Rita