Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Szia Rita. Veralvadasgatlot kell szedjek, mert pitvar fibrilláciom van. Xarelto a neve. Nagyon félek a mellékhatásaitol, mert refluxom van, sokat fáj a gyomrom. Két napja szedem. Miután beveszem, egy óra múlva elkezdi égni a gyomrom, a nyelőcsővem.Lattam a no acid keszitmenyt. Az érdekelne, hogy ezt szedhetnem a veralvadasgatlo mellett? Válaszod megköszönöm :Judit

2019-07-14
Somogyi Rita válasza:

Kedves Judit!

Amennyiben gyógyszeres kezelés alatt állunk, a protokoll az, hogy ki kell kérnünk kezelőorvosunk véleményét, mielőtt étrend-kiegészítő fogyasztásába kezdünk. Különösen igaz ez akkor, ha a gyógyszer fogyasztása mellett kellemetlen mellékhatásokat is tapasztalunk, erről feltétlen tájékoztasd az orvosod!

Ezért kérlek, mindenképpen egyeztess kezelőorvosoddal, mielőtt a természetes, szerves ásványokban gazdag savlekötő tablettát, a No Acid-ot elkezdenéd fogyasztani. Továbbá fontos tudnunk azt is, hogy a reflux életmódbeli változtatásokat is megkövetel tőlünk, így egyáltalán nem biztos, hogy a gyógyszer cseréje a legcélravezetőbb megoldás. Erről, valamint további hasznos kiegészítőkről is olvashatsz erre a kiemelésre  kattintva.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita