Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Szia Rita ! Végig szeretném csinálni a gabonadiétátokat...be is vásároltam az üzletben mindent hozzá... Kaptam egy egy kis papírt is róla az üzletben,ami egy kis összefoglaló/emlékezetető a diéta lényegéről... A kis papiron, és az üzletben a vásárlás közben a személyes kommunikáció közben is elhangzott, hogy találok recepteket az oldalon a gabonadiétához... De én recepteket sehol nem találok... Segítenél kérlek,hogy hol vannak ezek a receptek? köszönettel Bán Renáta

2016-01-22
Somogyi Rita válasza:

Kedves Renáta! Örülök, hogy nekivágtál a gabonadiétának! A gabonadiéta link alatt általános receptet találsz, amely minden gabonára ráhúzható. A gabonák termékkartonjain pedig elkezdtük már a további receptfeltöltéseket, hogy variációkkal is szolgáljunk, de sajnos ez a munkafolyamat még nem fejeződött be. Ezért arra kérlek, hogy addig is, keresd fel a netet további tippekért.

„Hogyan készítsük el őket?
1., barnarizs, vadrizs, zab, árpa; előző este be kell áztatni, majd másnap 2-szeres mennyiségű vízben, növényi vegeta hozzáadásával puhára főzzük.

2., köles, quinoa, amaránt, hajdina, vörös lencse; vékony olajon egy fej hagymát megpirítunk, csipet himalájai sóval és zöld fűszerekkel meghintjük (szárított algákat is tördelhetünk bele), majd rádobjuk az alapra a kiválasztott gabonát és alaposan összekeverjük, hogy az ízek elegyedjenek, kétszeres mennyiségű vízzel (kivéve quinoa és amarant, mert azokhoz egyszeres víz elegendő) felöntjük és 12-15 perc alatt kész is a fiatalító kása.”

Sok sikert a kúrádhoz; Rudolf Rita