Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Szia Rita! Úgy tudom, a propolisz alkohollal együtt jobb felszívódású. A nálatok kapható az nem alkoholos. Csökkentebb a felszívódása? A propolisz granulátumot családunk nem tudja megenni, mert gyomrunkat zavarja, savtúltengést okozhat. Ez a csepp nem bántja a gyomrot? Köszi szépen. Kati

2019-07-28
Somogyi Rita válasza:

Kedves Kati!

Valóban, az általunk forgalmazott propolisz csepp  alkoholmentes, de ez nem jelenti azt, hogy rosszabb lenne a felszívódása. Sőt! Magas minőségére, és a tökéletes felszívódásra az E.P.I.D.® szabadalom a biztosíték. Az E.P.I.D.® jelölés egy új propolisz kivonási technológiát jelent, aminek segítségével megőrizhető a propolisz teljes hatóanyag tartalma a végtermékben. Így teljes értékű, tiszta propolisz kivonatok születnek, ami 300 féle egymással szinergiában álló szerves vegyületet jelent. A E.P.I.D.® termékek nem allergizálnak, mert az allergéneket a szelektív kivonást követően, Lactobacillus Helveticus-szal választják le. A szabadalommal védett eljárás hideg kivonást és a természetes oldószerek használatát írja elő. Azért nem használnak alkoholt, mert az alkoholos kivonás során egyes hatóanyagok károsodnak.

További előnye az E.P.I.D.® propolisz termékeknek a kiemelkedő polifenol tartalom – ezek standardizáltak a kivonatban, és biohasznosulásuk  tesztekkel is igazolt -, melyek fontos szerepet töltenek be a gyulladáscsökkentésben.

Fogyasszátok nyugodtan, a gyomrotok is hálás lesz érte!

Üdvözlettel:

Somogyi Rita