Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Szia Rita Tudsz édesanyámnak olyan vitamint ajánlani amiben egyben megtalálható a c,d3,k2,kálcium és magnézium? Rendszeresen rendelem a termékeiteket nagyon megvagyok elégedve! Válaszod előre is köszönöm. Reni

2018-10-29
Somogyi Rita válasza:

Kedves Reni!

A felsorolt tápanyagok hatékony étrendi adagolásához, megfelelő dózisra is szükség van, amit egy általános multivitamin, egész egyszerűen nem tud helyettesíteni. Inkább azt javaslom, hogy ezeket a vitaminokat külön fogyassza édesanyád, a legmagasabb biohasznosulással bíró formákban.

A Natur Tanya® szerves C+D3+K2-vitaminja  1000 mg C-vitamint, 2000IU egység D3-vitamint és 30 µg K2-vitamint tartalmaz tablettánként, és hatóanyag tartalmát folyamatosan, egyenletesen adja le.

Az Olimp labs Chela-Mag B6®  és Chela-Calcium D3® kivonatai, olyan újgenerációs magnézium- és kalciumpótlást nyújtanak, ahol az ásványiont növényi aminosavas köpennyel, ún. keláttal borították. A világszabadalommal védett technológiának köszönhetően ez a kalcium és magnézium sejtszinten hasznosul, és pontosan annyi fog belőle felszívódni, amennyire a szervezetnek szüksége van.  Termékeik ráadásul hipoallergének, kíméletesek az emésztőrendszerben, és megközelítőleg tízszer hatékonyabb a biohasznosulásuk, mint a szervetlen formuláknak.

Üdvözlettel:

Somogyi Rita