Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Szia Rita!Több problémám is van.Az egyik a menstruációm.Decemberben abba hagytam a fogamzásgátló szedését és azóta sem áll helyre a menstruációm.Vagy össze-vissza jön meg vagy nem is jön meg egyáltalán.Ez már majdnem egy éve tart.Erre szeretnék ha ajánlanál nekem valamit.A másik problémám az,hogy alacsony lett a vérnyomásom.Rendszeres véradó vagyok,mindig 125/90 körüli volt a vérnyomásom.3 hónapja valami történt mert napi szinten fáj a fejem és a vérnyomásom sokszor még a 100/ sem éri el.98/80.Őrület.Nem tudok tanulni,nem emlékszem arra mit olvastam,sorra bukom el a vizsgákat.És végül az,hogy állandó gyulladásban van az egész szervezetem.Örülnék ha tudnál nekem valamit ajánlani ezekre a problémáimra.Előre is köszönöm. Kriszta.

2017-11-14
Somogyi Rita válasza:

Kedves Kriszta!

A menstruációd rendszertelensége, a belső gyulladások és az alacsony vérnyomás nagy valószínűséggel összefüggésben lesznek, ezért a kiváltó okokat kell felderíteni. Mindhármat okozhatja pl. pajzsmirigy rendellenesség, különösen alulműködés, de a tünetek lehetnek akár vérszegénységtől is… Kérlek, keresd fel háziorvosod és kezdjetek a végére járni panaszaidnak, így Mi is célzottabban fogunk tudni segíteni kiegészítőkkel.

Addig is diétát tudok ajánlani, hiszen a gyulladásos gócok csökkennek akkor, ha az étrendből kikerül a kazein, a cukor és a glutén.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita