Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Szia Rita. Tavaly melanomám volt amit szerencsére időben észrevettünk, megvolt a szokásos protokoll, műtét ... stb. Most minden rendben van :) A kérdésem az lenne, hogy mivel nem mehetek a napra, de szeretnék egy minimális barna színt nyárra, mivel tudnám ezt elérni. Tavaly szedtem a Beta Solar napozóvitamint, de én igazából nem láttam magamon semmi barnaságot. 2 dobozzal szedtem be. Próbáljam meg megint, van esély rá, hogy vmi látszani fog, vagy maradjak a barnító krémeknél amit annyira nem szeretek. Köszönöm válaszod. Szép napot! Üdv.:V.Jutka

2019-07-09
Somogyi Rita válasza:

Kedves V.Jutka!

A beta-SOLAR® számodra telitalálat, hiszen az összetevők között ott van egy zöld teából nyert antioxidáns, az EGCG, ami kifejezetten a melanóma elleni küzdelem antioxidánsa! Nem csak a bőrödet, de a szemeidet is védi a káros UV-sugaraktól, és mivel nagyban javít a bőr textúráján, így nem véletlen, hogy sokan választják szépségvitaminként is. Tökéletes önbarnító is, de valószínűsítem, hogy Nálad a kezelések, illetve a betegség okán, szervezeted lényegesen több antioxidánst használt fel a regenerálódásod, gyógyulásod érdekében, mint más, általános egészségnek örvendő ember. Azt javaslom, hogy fogj bele egy 120 napos kúrába, de növeld a napi adagot 2 szemre, amit reggeli és ebéd előtt fogyassz el.

Ezt a vitamint egészítsd ki C+D3-vitaminnal is hiszen ezek az alap antioxidánsok szintén bőrvédők, segítenek abban, hogy a karotinoid vegyületek jobban hasznosuljanak, és hozzájárulnak immunrendszered egészségéhez is.

Külsőleg használd a vegyi anyagoktól mentes gyorsbarnító spray-t, amivel reggel 9-10-ig, és délután 18-19 óra után picit kimehetsz a napra.

Természetesen a további óraszámokban kerülnöd kel a napot, és ha annak mégis ki lennél téve, azt csakis magas faktorszámú napozóval bekenve, széles karimájú szalmakalapban, napszemüvegben, és hosszú, teljes testet fedő, könnyű nyári ruhában tedd.

Üdvözlettel.
Somogyi Rita