Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Szia Rita! Szoptatós anyuka vagyok. Rengeteg a naranycsbőröm,régi striáim is vannak, régi műtéti hegem is. Szóval nem szép a bőröm. Facelift és hialuronsav már van tőletek. Érdekelne it ajánlanál mellé gyors és látványos változás érdekében. A sok folyadékbevitel és mzgás életem része,még sincs iganán nagy változás évek óta. Köszönöm válaszod

2017-05-21
Somogyi Rita válasza:

Kedves Natália!

A Facelift kollagén  és a Fermentált Hialuronsav  valóban jó választás belsőleg. Ehhez a fehérjéhez és poliszacharidhoz már csak 2 antioxidánst tudnék hozzátenni, és ez a szerves cink, illetve a  C-vitamin Napi 2000mg C-vitamin ugyanis fokozza az étrendhez adagolt kollagén biohasznosulását és önmagában is kollagén-termelő, kötőszövet edző tápanyag. A szerves cink pedig még a régi műtéti hegeket is szebbé varázsolja.

Örülök, hogy megvan a bőséges folyadékbevitel és a rendszeres testmozgás. Ne keseredj, így az eredmény nem marad el! Minél több, minőségi tápanyagot veszel magadhoz, a bőröd annál hálásabb lesz, és ezt meg is fogja mutatni Neked! Saját tapasztalatom az, hogy csupán a cukor száműzése étrendemből 1 hónap alatt látszott a bőröm minőségén. :)

Külsőleg felhívnám a figyelmed egy őssejtes szérumra, ami a narancsbőr elleni harcban segít, míg régi hegeidet, naponta kétszer, reggel és este Argán olajjal kezeld! – Ez az olaj 15 éves háztartási sérülésemet (az udvaron égettünk és egy nejlon darab visszapattant a kézfejemre, csúnya nyomot hagyva) mulasztotta el, mindössze 6 hét alatt!!!

A kiemelésekre kattintva tudsz bővebben olvasni a termékekről.

Sok sikert a kúrádhoz!

Rudolf Rita