Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Szia Rita Szoptatom éppen a hat hónapos babámat és sajnos viszereim vannak régebben volt trombozisom is, és visszatérő aranyerem,ez utóbbival jelenleg is küzdöm.Milyen termékeitek vannak melyek támogathatják szervezetemet a harcban? :) Úi.: .c és D vitaminotokat és halolajat szedek jelenleg is. Köszönöm előre is! Üdvözlettel Farkasné Kruppa Krisztina

2021-12-11
Somogyi Rita válasza:

Kedves Krisztina!

Az aranyeres panaszok kiváltó oka között szerepelhet a veleszületett kötőszöveti gyengeség, de az alacsony rostfogyasztás és mellette a finomított szénhidrátok túlsúlya, a mozgáshiány, a súlyfelesleg a leggyakoribb előidézői, vagy fokozói ennek a panasznak - így az életmódbeli reform megkerülhetetlen!

Mozogj rendszeresen, növeld a folyadékbeviteled, vértezd fel magad több rosttal  és redukáld a szénhidrátokat. Sajnos, az olyan tápanyagok, melyek támogatják az erek egészségét, pl. az Erbaven tabletta  vagy a szerves szőlőmag  szoptatás alatt nem szedhető, ezért kérlek, a kúra megkezdésével várj a szoptatás végéig.

Addig is folytasd tovább a C-és D-vitamin szedését, ezek a vitaminok is hozzájárul az erek egészségéhez. Mellette még kollagénnel egészítheted ki a kúrádat. 

Üdvözlettel:

Somogyi Rita