Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Szia Rita Szerves, fermentált Hialuronsav - növényi eredetű, 100mg-os tabletta-val kapcsolatban szeretnék kérdezni, Mennyi ideig kell szedni , és mikor lesz látható eredménye? Én a ráncok miatt próbálnám ki, nem ismerem a készítményt. Nem mindenhol van szüksége az arcomnak, legalább is nem látványosan, csak a egy bizonyos helyen szeretném pótolni főként Ha tudnál nekem segíteni, persze, ha érthetően írtam a kérdésemet.

2016-11-24
Somogyi Rita válasza:

Kedves Andrea! Minden érthető. :- )

A hiauloronsavat kúraszerűen 120 napig javasolt fogyasztani és azt évente egyszer-kétszer ismételni. Hogy milyen gyorsan hat, és azt, hogy évente egyszer vagy kétszer tartunk belőle kúrát, meghatározza életvitelünk, életmódunk is. Pl.: gyakrabban és más adagolásban javasolt hialuonsavat fogyasztani akkor, ha autoimmun betegségünk van, porckopással küzdünk, vagy aktív sportolók vagyunk.

Ha kiegyensúlyozott vegyes táplálkozást követünk és gondoskodunk a bőséges folyadékbevitelről, - ami a hialuronsav kúra alatt 20 kilogrammonként 1 liter vizet jelentene -, akkor sokkal rövidebb idő alatt látjuk az eredményt, gyakorlatilag már az első héten!

A fermentált kiegészítők amúgy is olyan élő, szerves termékek, melyek tökéletes biohasznosulással bírnak, oly annyira, hogy az orális fogyasztás közben, vizsgálhatjuk testünk változásait, melyek közül néhány kifejezetten gyorsan látható, különösen a mozgásszerveken és a bőrön.

Rudolf Rita