Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Szia Rita, szeretném a segítségedet kérni, mert tanácstalan vagyok melyik terméket rendeljem meg. 55 éves vagyok, napi 11 óra álló munkát végzek, szükségem lenne fáradt, viszeres ödémás láb kezelésére valamelyik termékre. Plusz szeretnék még szívre valamit, ami fokozza a vízhajtást és energiát. Visszatérő vásárló vagyok, eddig minden termékkel megvoltam elégedve, és persze a segítségeddel ha tanácstalan voltam. Köszönöm szépen a választ előre is. Üdv. Anikó :)

2017-06-12
Somogyi Rita válasza:

Kedves Anikó!

A szívnek energiát ad a Q10-vitamin, hiszen ennek a tápanyagnak a segítségével ver e szervünk, több mint 100,000-szer naponta.

Kíméletes, gyógynövény alapú vízhajtó tablettánk; DIURERBE® forte névre hallgat. A kivonat a gyógynövények mellett tartalmaz kloridokat is, melyre a szervezetnek szüksége lehet egy ilyen kúra alkalmával. Alkalmazd 80 napos kúra keretében, és ha szükséges, akkor azt évente akár kétszer is megismételheted.

Visszeres panaszaidat külsőleg és belsőleg is érdemes kezelni, nem csak a 11 órás állómunka, de a nagy meleg okán is. Ehhez, szíves figyelmedbe ajánlom, a klinikailag is tesztelt ERBAVEN® termékcsaládot, belsőleg abból is az ERBAVEN® ivótasakokat, melyből fogyassz el minden reggeli után egy adagot. Külsőleg; nappal használd a 18 komponensű ERBAVEN® gélt, míg éjszakára alkalmazd a termékcsalád visszér tapaszát. - meglátod, amíg alszol, Ő majd teszi a dolgát.

Mindehhez persze kötelességem hozzátenni, hogy a kiegészítők nem fogják helyettesíteni az egészséges vegyes táplálkozást, melynek alapelve a mértékletesség. Továbbá nem fogják helyettesíteni a bőséges folyadékbevitelt és a rendszeres testmozgást sem, ami célzottan ún. visszértorna is lehet!

A kiemelésekre kattintva olvashatsz tovább.

Sok sikert a kúrádhoz:

Rudolf Rita