Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Szia Rita! Soha nem illegtem-billegtem a tükör előtt magamat figyelgetve (így 24 évesen remélem, a ráncokat még egy darabig nem is kell kutatnom magamon). Viszont most feltűnt valami. Érkezett a munkahelyemre egy új, velem egykorú kolléganő és annyira szép, de tényleg ragyogó, kissé kreolos az arcbőre van! Na most én sem vagyok pattanásos, vagy fakóbőrű, szoliba is járok, tehát hasonló típusok vagyunk, de az én arcbőröm a nyomába sem ér. Kérdeztem tőle, hogy mivel keni, vagy szed-e valami táplálék-kiegészítőt, azt mondta nem, de láttam hogy csak nem árulja el. Nem irigységből vagy hasonló de annyira eszembe jutott, hogy nekem is ki kellene hozni a legtöbbet a bőröm kinézetéből. Végülis nem csak a ruha meg a divat fontos, hanem ez is, nem igaz? Nincs elhanyagolva a bőröm, nem száraz, nem zsíros, nincs semmi betegségem. Van-e olyan készítmény, ami ilyen szépítést kihoz az arcbőrön? További szép napot, Rachel!

2015-12-21
Somogyi Rita válasza:

Kedves Rachel!

Nincs azzal semmi gond, ha egy nő szeret szép lenni! Tudom is, hogy mitől lehet szebb árnyalatú bőröd – és nem csak az arcodon, hanem az egész testeden. A neve SOLAR Vitamin, amit a legtöbben mint napozóvitamint ismernek, pedig jóval többet tud annál! A segítségével elérheted, hogy ragyogóbb, egészségesebb, vonzóbb legyen a bőröd, s egyben persze azt is, hogy napozás nélkül, mindenhol egyenletesen barnább, kreolosabb színt kapjon.

Mi mindent tud a SOLAR Vitamin? Olyan, mint egy egészségvédő szépségvitamin – sokszor ekként is ajánlom, a csokibarnaságra úgy tekinthetve, mint egy kellemes mellékhatásra. Nem csak felragyog, élettelivé válik tőle a bőröd, de a védelmi rendszere is erőre kap. Hiszed vagy sem, az összetevői még a szemedet is óvják! A hatásmechanizmusa 2 szabadalmat, 3 speciális formulát, és 14 komponenst egyesít. Hatását tekintve három csoportra bontva tudnám a legegyszerűbben összefoglalni a lényeget:

  1. Természetes és biztonságos barnulást elősegítő hatóanyagokat tartalmaz, amelyek napozás nélkül is gyönyörű bőrtónushoz segítenek hozzá!
  2. Bőrvédő és szemvédő antioxidánsokban bővelkedik (55% EGCG kivonat), amelyek a szabadgyökök, illetve az UV sugárzás ellen védenek, és fontos feltételei a bőrrák elleni (melanóma) prevenciónak!
  3. Gazdag öregedésgátló, hidratáló hatóanyagokban, ami feszes és rugalmas bőrt eredményez a teljes testfelületen és belülről hatva!

Üdvözlettel; Rudolf Rita