Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Szia Rita ! rendeltem Kalory kapszulát Almaecet kapszulával szedhető, mert akkor rendelnék ha így hatásos. Köszönöm válaszod Üdv.Margó

2017-05-30
Somogyi Rita válasza:

Kedves Margó!

Nincs akadálya annak, hogy a két terméket együtt fogyaszd. Bár nem írtad le a célod, feltételezem a testsúlycsökkentés, diétázás foglalkoztat. Nos, mindkettő támogat majd téged benne – jóllehet, mindkettő másképp! A Kalory Emergency®  egy nopal alapú étvágycsökkentő, amely úgy működik, mint egy zsírmágnes. A fügekaktusz rendkívül erős rostjai víz hatására megduzzadnak, szerkezetük kitágul, de csak épp annyira, hogy sűrű szövésű hálót alkossanak. Ez a sok-sok apró, erős háló összegyűjti a zsírokat, szénhidrátokat, cukrot mindabból, amit megettél, és kisöpri mindazt, amire a szervezetednek nincs szüksége. Mit tesz még? Összességében 4 mankót ad számodra:

  1. Összetevői egyenletes vércukorszintről gondoskodnak, s egész nap a zsírégető zónában tartanak.
  2. Csökkenti az együtt elfogyasztott ételek GI-értékét
  3. Étvágycsökkentő hatással rendelkezik
  4. Felszívódás nélkül kivezeti az emésztőrendszerből a zsírokat.

Mellette az Almaecet kapszulát  kifejezetten azoknak szoktam ajánlani, akik súlyfeleslegük mellett magas koleszterin szinttel, mozgásszervi megbetegedésekkel, reumával és köszvénnyel is küzdenek. Salaktalanító, lúgosító hatásával tökéletes kiegészítője lesz a kúrádnak.

Üdvözlettel:

Rudolf Rita