Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Szia Rita! Problèmam összetetett. Sokat hiztam egy èv alatt. Ìgy minden problèmàm akad. Le szeretnèk fogyni, de az emèsztèsem is rossz, puffadok, a gyomromban mintha labda nőne. ( Epehòlyagom màr eltàvolìtottàk). Sajna tèrdemben porckopàsàs kìnoz mostanàban, de talàn a fogyàs ezen is segitene. Viszont szeretnèk ùjra tornàzni is, de a mozgàst korlàtozza a sùlyom ès az erős fàjdalom. Kèrlek adj tanàcsot mikènt kezdjem? Vedd figyelembe kèrlek, hogy ùgy àllits nekem össze "csomagot " nekem, hogy az àr is kicsit korlàtozza lehetősegemet.

2016-08-28
Somogyi Rita válasza:

Kedves Judit! Kezdjünk az alapoknál. Egy alapos nagytakarítással fogjuk serkenteni az anyagcserét, hogy miért azt összefoglaltuk ebben a bejegyzésben: http://alig-eszem-megis-hizom.anatur.hu/

Nagyon fontos, hogy az életmódon változtatni kell. Én nem csodaszereket ajánlgatok itt, hanem olyan mankókat, melyekkel gyorsabban érhetünk a célba, és melyek segítségével sokáig (tartósan) állhatunk a dobogó első helyén.

Bár nem írtad, hogy mekkora súlyfeleslegről van szó, a testmozgást nem lehet megkerülni és a porcok is csak mozgás útján képesek táplálkozni. Kezdetben az ütemes séta is megteszi, de ennek legalább heti 3 alkalommal és alkalmanként 1 órában kell megtörténnie. A diéták közül válassz bármit, ami csak szimpatikus, és a legtesthezállóbb. –általános szabály, hogy elhagyjuk a finomított szénhidrátokat (fehér cukor, fehér liszt, feldolgozott élelmiszerek) és a tejet.

Szénhidrát számolással lehet a legjobb eredményeket elérni, és sokat segít, ha naponta legalább 5-ször eszünk, de egyszerre soha nem többet, mint az ökölbe szorított kézfejünk. Továbbá 20 kilogrammonként 1 liter tiszta vizet kell elfogyasztanunk, hogy elinduljunk visszafelé, ennek egy részét a gyógynövényes főzetek nem csak, hogy pótolják, de olyan mértékben itatják magukat, hogy az semmilyen problémát nem fog jelenteni. Sok sikert az új életedhez; Rudolf Rita