Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Szia Rita! Nevelt kislányom sok rendellenességel születet. Nyitott szív amib1éves korra zárodot . Bal láb talus verticális már 2x műtötték járni csak kapaszkodva tud pár lépés bal fül csökevényesen nött hallojárat túl zárt erre a fülére nem hall. 3éves jelenleg 94cm és csak 10kg. Inni nagyon sokat iszik még éjszaka is megiszik minimum fél litert . Étvágya változó. Tavaly márciusban voltun gasztron a SOTEn akkor székletlazítót kapott meg 2x beöntés mert volt hogy 4-5 naponta volt széklete. Ez rendeződött de étvágya változó. Volt genetikánk vitogenetika ami normál eredményeket mutat. Január 12.én lesz másik genetikai vizsgálatunk az arry. Szeretném ha lehetséges valami étvágy javítót ha tudnál ajállanál. Neurológia gondozott is . Kevesett beszél korához képest visszamaradott mint mozgás mint más fejlődésben is. Megjegyzem nem beteges stípus . Előre is köszönöm válaszod.

2021-01-02
Somogyi Rita válasza:

Kedves Molnár Ferencné!

Kifejezetten „étvágyjavítót” nem tudok javasolni, de bizonyos kiegészítőkkel rásegíthetünk az étvágyra.

Elsődleges lenne, különösen, ha korábban voltak már székrekedéses problémák, a bélflóra támogatása. Ezzel nemcsak a komplex egészségét támogatjuk meg, hanem az emésztést is, ráadásul, ha a bélflórában minden rendben van, akkor az étvágy is megnövekedhet. Ehhez a Ferzym® bélflóra ampullát ajánlom.

Az emésztést könnyíti a papaya koncentrátum, ez is segíthet, hogy jobb legyen az étvágya. Már 3 éves kortól adható gyerkőcöknek is, a felnőtt napi adag felét, azaz 15 ml-t  fogyasszons a kislány naponta, két részletben. 

Egy kis C-vitamin bevitel sosem árt, az 500mg-os C-vitamin rágótablettánkat egyenesen szeretni is fogja, mert nagyon finom. Vagy választhatjátok a könnyen oldódó, finom ízű C-vitamin porunkat  is, amelyet folyadékban elkeverve könnyen lehet fogyasztani.

De itt van nekünk még a propoliszos gumicukor, a Jelly Junior, amit finom íze miatt szívesen fogyasztanak a gyermekek, hozzájárul az immunrendszer egészségéhez, amely ugyancsak hozzásegíthet a jobb étvágyhoz.

Üdvözlettel:

Somogyi Rita