Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Szia Rita. Nagyon tetszik az oldal. A termékeket is nagyon jónak találtam. Szeretném majd elkezdeni. Kb 5-10 kg akarok majd fogyni. De az első kérdésem az lenne, hogy kávét és fekete teát lehet e inni. Köszönöm ADRIENN

2019-02-24
Somogyi Rita válasza:

Kedves Adrienn!

Nem írtad ugyan, hogy melyik étrend-kiegészítő fogyasztását szeretnéd majd elkezdeni, így sajnos csak általánosságban tudok válaszolni kérdésedre: a kávé és a fekete tea a legtöbb étrend-kiegészítő fogyasztása közben nem tiltott, de ha például az Expressz Diéta Programba kezdesz bele, akkor kávét csak tej nélkül szabad fogyasztani, fekete tea helyett pedig ízesítetlen gyógyteát javaslunk, mert a fekete tea és a gyümölcs tea savanyítja a testfolyadékokat, mellyel lassulhat az anyagcsere.

Fontos azt is tudnod, hogy az étrend-kiegészítők a hatékony testsúlycsökkenést úgy képesek támogatni, ha ahhoz életmódváltás is társul. Ez az életmódváltás redukálja a szénhidrátokat, növeli a rostbevitelt, bőségessé teszi folyadékfogyasztást, és rendszeresíti a testmozgást. Vagyis nem lehet csak étrend-kiegészítők segítségével, önmagában lefogyni! Ugyanakkor ezek a tápanyag-koncentrátumok hozzájárulnak az életmódbeli reformokhoz azzal, hogy támogatják és fokozzák is az eredményeket, sőt, segítenek átlendülni a holtpontokon - melyek számtalanszor megakaszthatják a törekvéseinket -, illetve szerepet játszanak az elért eredmények stabilizálásában is.   

Üdvözlettel:
Somogyi Rita