Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Szia Rita! Most kezdtem el szedni az Aktív króm és Zöld kávé együttest. Az lenne a kérdésem hogy a Lipo+ lapos has kúrát lehet e ezekkel együtt elkezdeni vagy inkább várjam meg a Króm+ Zöld kávé kúra végét? Fogyás a cél nálam 10-15 kg szeretnék leadni. Nézegettem még a Cotifibra terméket is szívesen meghallgatnám a véleményed, Te melyiket ajánlanád a kettő közül? Jókat olvastam mindkettőről, de nem szeretném leterhelni a szervezetem és össze-vissza szedni mindent. Köszönöm válaszod

2021-01-06
Somogyi Rita válasza:

Kedves Kövendi Lászlóné!

A Lipo+ és a Cotifibra két igen hasonló termék, hiszen mindkettő alapját prebiotikus rost adja.

A Cotifibra bélradírban a prebiotikus rost tartalom jelentősen nagyobb, 7000mg/tasak a napi adag. Ezt a terméket elsősorban azoknak javasoljuk, akiket bélbetegségekkel diagnosztizáltak, ételallergiások vagy tüneteik több mint egy éve fennállnak, valamint, ha a súlytöbblet több mint 10 kiló.

Ha alakformálás a cél, illetve tüneteink, mint puffadás, szélsőséges emésztési zavarok egy éven belüliek, a súlyfeleslegünk kevesebb, mint 10 kilogramm, akkor elegendő a Lipo+ koncentrátum is.

Az általad leírtakat alapul véve, én inkább a Cotifibrát javaslom. Indítsd vele a reggelt, így már rögtön a nap elején gondoskodtál a napi rostbeviteledről, ami elengedhetetlen a fogyáshoz. Párhuzamosan pedig nyugodtan folytathatod tovább a Króm és Zöldkávé kúrádat is. 

Mellette ügyelj a bőséges folyadékfogyasztásra ( ez ugyancsak a fogyás egyik alappillére), és ha még a bevitt szénhidrátot is csökkented, illetve rendszeresen mozogsz (kezdetben az ütemes séta is elegendő), akkor egészen hamar sikereket könyvelhetsz el.

Sok sikert kívánok a kúrádhoz!

Üdvözlettel:

Somogyi Rita