Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

szia Rita, még egy kérdés, Lipo + és Express diéta sok együtt? Inkább Express külön vagy Lipo + és Puridren az alternatíva? Gyermekem 18 éves fiú, de rengeteg a pocakján a zsír. 125 kg, 185 cm magas, de erős csontok, zömök testalkat. Neki és magamnak is szánom. Együtt csinálnánk. Suliban meg tudja e keverni a porokat van vízforralójuk. Vagy inkább igyuk a Lipo + -t? Egyébként csodálkozom azon hogyhogy nincs jojo a poroknál??? Hisz ha abbahagyod ...??? köszi a válszaid. Csilla

2017-03-29
Somogyi Rita válasza:

Kedves Csilla!

Tapasztalatom alapján tudom csak kérdésed megválaszolni, mely szerint kevés olyan eltökélt diétázó van a 18-24 év közötti fiatalok körében, akik be tudnának tartani egy olyan szigorú rendszeren alapuló diétát, mint amilyen az Expressz diéta is. E mellett a program mellett ugyanis, semmi mást nem lehet fogyasztani, csak a dobozban található ételeket, és annak még a sorrendje sem mindegy, továbbá a folyadékbevitel is csak víz és gyógytea lehet.

Ezért fiadnak inkább a Lipo+ és Puridren® névre hallgató főzeteket ajánlom, melyeket külön-külön, 1,5-1,5 liter szénsavmentes vízben kell hígítani reggel, és azokat a hóna alá csapva mehet a suliba, ahol ezt igya folyadék gyanánt.

Ilyen fiatal szervezet gyorsan és jól reagál egy ilyen tisztítókúrára, azaz hamar lesz sikerélménye, különösebb lemondások nélkül. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy egyáltalán nem kell változtatni az életmódján, de lényegesebben kevesebb a lemondás. Például nem ehet éjszaka, illetve nem kell redukálni a finomított élelmiszerek fogyasztását… Általában azonban elég, ha a főzetek mellett betartja, hogy 6 óra után már nem eszik.

Sok sikert a kúrához; Rudolf Rita

http://anatur.hu/natur-tanya-expressz-dieta-csomag-paleo-ketogen-etrend-a-harvard-egyetem-ajanlasaval