Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Szia Rita! Március óta kisebb nagyobb intenzitással vérezgetek. Zoelyt kell szednem. Miómát állapítottak meg. Azóta tejtermékeket, szénhidrátot, fehérlisztet kerülöm. De ha stresszes időszakban vagyok visszatért a vérzés. Olvastam, hogy a Normoxil ilyen célra is szedhetik. Mit ajánlasz? B. Ú. É. K.! Köszönöm a segítséget!

2018-12-31
Somogyi Rita válasza:

Kedves Gyöngyi!

A mióma visszaszorításának az első és legfontosabb lépése az életmódváltás, melynek eszközei;

  • a diéta, amit már te is elkezdtél
  • a bőséges folyadékbevitel
  • a stressz-mentesítés
  • a testmozgás, és
  • mindössze csak az 5. lépcső az, hogy célzott tápanyagokkal dúsítod az étrended!

A stressz –mentesítés fontos lépése a kiváltó okok felderítése, és ellensúlyozása, pl.: jógával, meditációval, nagy kirándulásokkal a szabad levegőn, illetve tudatosabb táplálkozással és bőségesebb folyadékbevitellel. Találd meg azt a tevékenységet, ami valóban ellazít és megnyugtat. Vezesd be életedbe a rendszeres testmozgást, ismerkedj meg valamilyen alkotótevékenységgel, keresd meg azt, ami számodra a legjobban működik. Amennyiben ezeket a változtatásokat egészíted ki célzott tápanyagokkal, akkor valóban, ezek együttesen mind részei lesznek annak, hogy visszaszerezd az irányítást tüneteid felett.

Stress® Control kapszula  az általam legtöbbet ajánlott kivonat, mert a benne található adaptogén gyógynövények a szervezet stresszhez való alkalmazkodását segítik elő, és emellett hozzájárulnak a belső elválasztású mirigyek kiegyensúlyozottabb működéséhez, továbbá szellemi és fizikai erőnlétünk megteremtéséhez is, mellékhatások nélkül.

IDE KATTINTVA pedig olvashatod egy kedves kérdezőnk miómával kapcsolatos kérdésére adott válaszomat. Úgy vélem, az itt felsorolt tanácsok hasznosak lehetnek a számodra is.

Üdvözlettel:

Somogyi Rita