Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

szia Rita! Körömügyben fordulok hozzád támaszért. Párom kezének szépséges nagyujján köröm növéssel irányban, hosszában nem keresztben- épp a köröm középvonalán előtűnt egy törésvonal melynek eredményeképpen az a pici lenőtt körme el is törik. Állandóan beakad szegénykének mindenhova, agyon veszélyes így. Vágjuk rövidre de "csutra" nem tudjuk levágni így mindig akad. Nem is értem mi ennek a jelenségnek az oka, az egész körmét ha végigsimítod kereszt irányba tleg érzed h. van végig hossz irányba a köröm növés irányába egy hegycsúcs- keresztmetszetben háromszöget látnál. Nem tudom, értelmesen el tudtam-e magyarázni... ??? Tudsz javasolni nekünk vmi köröm erősítő szert a "patikádból"?? :) Köszi. Csilla

2017-05-02
Somogyi Rita válasza:

Kedves Csilla!

Teljesen érthetően leírtad a problémát.

A gyenge, töredező körmök mögött többféle tápanyag hiánya húzódhat. Kísérletezgetned azonban nem kell, hiszen itt van rá  „titkos szépségfegyverünk” a  Bio silica® kapszula! Hatására nem csak a körmeink állapota javul, de a teljes „külső kivetítőnk” is megújul, hiszen ezt a kivonatot célzottan a bőr, a haj és körmök egészségére fejlesztettek ki.

Olyan bioaktív, szerves hatóanyagokat tartalmaz (zsurló, csalán kivonat, kén tartalmú aminosavak, hidrolizált kollagén, B-vitaminok, antioxidánsok, ásványi anyagok), amelyek együttesen felelősek a haj és a körmök szépségéért. Bővebben IDE  kattintva  olvashatsz róla.

Nagyon fontos, hogy ne dobozokban, hanem mindig kúraidőben gondolkodj! A minimumkúrája 60 nap, a maximumkúrája pedig 120 nap – ez utóbbit akkor javaslom, ha a probléma legalább egy éve fennáll.

Kérlek ettől függetlenül vizsgáltassátok ki a probléma okát. A köröm jelzései sokféle betegségre figyelmeztethetnek. És ha megvan a probléma oka célzottabban lehet tápanyagokkal támogatni a szervezetet, valamint sokkal könnyebb a helyes irányba változtatni a táplálkozáson és az életmódon.

Üdvözlettel

Rudolf Rita