Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

szia Rita. Igen én is átgondoltam az Express-t nem bírná a Barnabás gyermekem. Jó a Lipo + és a Puridren, reggle hozzá lehetne tennia Cotifibra-t, nem tudom jó ötlet-e, másik ami nagyon tetszik a Cotifibra és Almaecet kapszula együtt. Van erre tapasztalatotok?

2017-04-01
Somogyi Rita válasza:

Kedves Csilla!

Barnabásnak tökéletes kezdés a Lipo+ és Puridren® főzet kombinációja.

A Lipo+ és Cotifibra bélradír együttes fogyasztását azért nem szoktam javasolni, mert mindkét kiegészítő prebiotikus rost alapokra épít (Fructooligosaccharidok), annyi különbséggel, hogy ez a rostanyag a Cotifibrában nagyobb mennyiségben van jelen. Pont ezért ezt a terméket inkább azok tudják kihasználni, akik régóta küzdenek szélsőséges emésztési zavarokkal, vagy diagnosztizált bélbetegségük van. Ha a fiadnak nem is, Neked ez az erősebb verzió jó lehet.

Almaecet kivonattal pedig mindkét „haslapítót”  kombinálhatjuk, annak semmi akadálya. Visszajelzések minden termékről önmagukban is vannak, almaecettel kapcsolatban főként a reumával, krónikus fáradtsággal vagy refluxszal is küzdő fogyókúrázók jeleztek vissza zömmel, hiszen elsősorban az Ő étrendjük kiegészítéseként hívjuk fel a figyelmet erre a termékre.

Rudolf Rita