Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Szia Rita. Értem. Akkor folytatom a Diurerbe-t, ugyanabban a levelemben kérdeztem h. a Gambe Slim nem lenne esetleg jó kiegészítés??? Vagy azt mikor jobb szedni? Másik kérdés: 18 éves gyermekem akiről már írtam Neked, picit túlsúlyos pasi a kincsem. 125 kg 185 cm magas vastag csontú, izmos felépítés, de nem sportol. :( Sajnos javaslatod szerint a Puridren és a Lipo + együtt nem megy 3 l-t nem tud meginni naponta. Maradtam a Cotifibra és Lipo + módszernél, plusz napi 2 tabl. almaecettel kiegészítve. Persze nem mindig étkezés előtt veszi be, hanem amikor eszébe jut. Gond ez? Ezt kb. 3 hete csinálja ügyesen. Most viszont megláttam a Greente -spray-t és borzasztóan tetszik amit írsz. Használhatná Barabás ezt is?? Vagy vmelyiket kihelyettesítendő?? Köszi. Csilla

2017-05-02
Somogyi Rita válasza:

Kedves Csilla!

Először az Almaecet kapszulával kapcsolatosan válaszolnék. A termékeken feltüntetett adagolási javaslatot mindig érdemes betartani, hiszen azok aszerint alkalmazva fejtik ki a kívánt hatást.

Ha jól értem jelenleg Barnabás csinálja a Cotifibra kúrát párhuzamosan a Lipo+ kúrával és közben szedi az Almaecet kapszulát.

Ezek mellett nyugodtan elkezdheti a Greente sprayt, de azt is étkezés előtt lenne jó alkalmazni. Nagymértékben segíthet, hogy kordában tartsa az étvágyát.

A fiad esetében is felhívom a figyelmedet, hogy életmódváltás és mozgás nélkül ne várjon csodákat, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

A DIUREBE® forte és GambeSlim-el kapcsolatban a válasz a következő kérdésednél lesz.

Üdvözlettel; Rudolf Rita