Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Szia Rita! Érdeklődni szeretnék, hogy a Puriden-t és a Lipo+-t fogyaszthatom ha epekövem van? Ha nem akkor milyen méregtelenítőt tudsz nekem ajánlani? A Puriden-t és a Lipo+_t ma kezdtem el fogyasztani.Válaszodat köszönöm! Éva

2018-01-15
Somogyi Rita válasza:

Kedves Éva!

Igen fogyaszthatod őket, hiszen nincs ellenjavallat sem a Puridren®  , sem a Lipo+ koncentrátum®  esetében erre. A két koncentrátum mellett, még szükség lehet a szervezetednek más természetes támogatásra is az epekövesség miatt.

Az epekő megjelenése az életmódváltáson, diétán túl, a máj méregtelenítését kívánja meg, amihez a Szerves Máriatövis mag tablettát javaslom. Ez a tabletta bivalyerős kivonat, mert a máriatövis hatásért felelős hatóanyagát a lehető legnagyobb dózisban és kolinnal dúsítva tartalmazza, a jobb felszívódás, illetve a májban történő zsírlerakódás csökkentése érdekében. Elősegíti az epe termelődését, segít kitakarítani a szervezetből a salakanyagokat, szabályozza a vese működését, koleszterincsökkentő hatása pedig csökkenti az epekő-termelődést (Az epekő 80%-a koleszterin: a koleszterin kicsapódik, és kalciummal „kővé” tömörül.) .

Üdvözlettel:
Somogyi Rita