Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

szia Rita. ERBAVEN!! Most hogy böngészlek!! Job lábamon nekem is sok a viszér! Nem dudoros nagyon de jó átlátszó kék! Tudom h. vékony a bőröm is, de az már viszér azt mondta az orvos. Szóval most még jobban tetszik az Erbaven nekem mint a Diurerbe!! Mehet együtt is? VAgy szedjem csak inkább utóbbit? Jajj annyi lehetőség van, tanácstalan vagyok. Pedig a válasz itt van bennünk, de hogyan lehetne ezt kiaknázni??? :) Most határozottan Erbaven, ivó tasak, gél tabl. minden mehet. Nem értem hogy nem akadtam ár korábban ??? üdv, Csilla

2017-05-02
Somogyi Rita válasza:

Kedves Csilla!

Igen, alkalmazhatod együtt őket. Jól ki is egészíthetik egymást mivel: az ERBAVEN® ivótasakban található gyógynövényes összetevők lábödémás panaszokat is elsimítanak, de a termék legfőbb ereje, a hajszáleres, visszeres tünetek enyhítése, az érfalak megerősítése, a vénás- illetve aranyeres érfonatok támogatásában rejlik.

Mellette az ERBEVAN® gélt csak ajánlani tudom, így egyszerre külsőleg és belsőleg is támogatjuk a szervezetünket a visszeres problémák leküzdésében.

A DIURERBE® forte pedig speciálisan a felesleges vizek és ödémák elűzéséhez fejlesztett tabletta. Vízhajtó és nyiroktisztító hatása révén segíthet megszüntetni a folyadék visszatartást, anyagcsere-serkentő és salaktalanító hatású (épp ezért jó társ a cellulitisz elleni küzdelemben is).

Azonban ezeknél is figyelj a kúraidőkre. Érdemes a minimum 60 napos kúrákat tartani ha eredmény szeretnétek elérni.

A 60 napos kúrák a probléma súlyosságának függvényében akár 120 napra is kitolhatók.

 Üdvözlettel

Rudolf Rita