Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Szia Rita! Ennek a nagy melegnek köszönhetően a vizvisszatartásom szörnyű.. Nehéz láb érzés... Lábdagadás. Tudsz vmit ajánlani? Köszi Seby

2019-06-11
Somogyi Rita válasza:

Kedves Seby!

Ha lábdagadással, nehéz láb érzéssel küzdünk, az első lépés, amit meg kell tennünk, hogy felülvizsgáljuk az életmódunkat, elsődlegesen a folyadékfogyasztásunkat. Különösen ebben a nagy melegben fontos, hogy megfelelő legyen a folyadékbevitel, ez jó lenne, ha elérné a 20 testsúlykilogrammként 1 liter folyadékot. Kerüld a nehéz, zsíros, sóban gazdag ételeket, figyelj oda a rostfogyasztásra, és ha ülőmunkát végzel, akkor óránként legalább egyszer állj fel, és mozgasd át magad.

Ezután persze jöhetnek a célzott étrend-kiegészítők is.

Az Erbaven® család tagjait kifejezetten a lábdagadásos, nehéz láb érzés csökkentésére fejlesztették ki.
Az Erbaven® ivótasak 300mg Troxerutin, azaz T-vitamint tartalmaz, segíti az alsó végtagokban megrekedt fölösleges folyadékok kivezetését. Kívülről vesd be a 18 komponensű Erbaven® gélt, ami nyugtató és frissítő összetevőivel azonnali felüdülést hoz a lábaidnak!

Ha pedig úgy érzed, hogy még egy kis segítségre van szükséged, akkor egészítsd ki a kúrád a Diurerbe® vízhajtó italkoncentrátumot.

Sok sikert kívánok a kúrádhoz!

Üdvözlettel:

Somogyi Rita