Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Szia Rita! Én is a segítségeteket szeretném kérni. Diétázni szeretnék, pontosabban, már elkezdtem, de szeretnék tőletek olyan terméket rendelni, ami segítene engem ebben. 165 cm-es magasságomhoz, sajnos 84 kg vagyok. A lábam nagyon ronda narancsbőrös, és valójában nem eszem magam soha degeszre, de a kg-k nem nagyon akarnak mozdulni. Tudnál nekem olyan terméket/ termékeket ajánlani, amit akár kombinálva is de segítene a diéta sikerességében? Nagyon köszönöm a válaszodat! Dóri

2019-02-09
Somogyi Rita válasza:

Kedves Dóri!

Abban az esetben, ha súlyunk nem akar mozdulni, vissza kell térnünk a természetgyógyászat alapjához, vagyis fokoznunk kell szervezetünk saját, természetes salaktalanító munkáját, és hozzá kell járulnunk testfolyadékaink sav-bázis egyensúlyának visszaszerzéséhez.

Az életmódváltás mindig fontos, de makacs narancsbőrnél sokkal célzottabb is lehet, hiszen ma már tudjuk, hogy a cellulit kiváltó oka az ösztrogén, és azt is, hogy a test bármelyik részén található zsírt, anyagcsere és hormonális hatások szabályoznak.

Tartsd a következő pontokat:

1. Csökkentsd a napi szénhidrát felvételt! – Fontos, hogy csökkentsd a zsírsejtek mennyiségét és méretét, mert azok nagyobb ösztrogénszintet indukálnak a szervezetben, így stimulálják az egész folyamatot, ezért szabadul el a cellulit kialakulásának folyamata.

2. Növeld a rostbevitelt! – a fokozott rostbevitel nem csak az emésztés miatt fontos, de az ösztrogén anyagcsere szempontjából is. Azzal, hogy hozzásegít a vércukorszint szabályozásához, még a hasi úszógumikat is csökkenti.

3.Igyál többet! Fogyassz 20 testsúly kilogrammonként 1 liter vizet. A fokozott vízfogyasztás feszesíti a bőrt, és elősegíti a salakanyagok fokozottabb távozását. Kattints ide, és ismerkedj meg egy sav-bázis egyensúlyt támogató és salaktalanítást fokozó ivókúrával.

4.Mozogj rendszeresen! A testmozgás a mai napig a legjobb szénhidrát anyagcsere serkentő módszer.

5.Amennyiben ezek a lépcsők megvannak, már választhatsz további célzott kiegészítőket is. Ilyen a nyiroktisztító és kötőszövet edző, kollagénes Gambe Slim® főzet . Ma már köztudott, hogy a nők az ösztrogén miatt szenvednek a cellulittól és a férfiaknak azért van kevés cellulitjuk, mert kevés az ösztrogénjük. Érdekes, hogy a kollagén lebontása a cellulit biológiai funkciója, ami azt jelenti, hogy a túlzott cellulitban szenvedő nők esetében túl nagymértékű a kollagén lebontása. A következő lépésekből áll a cellulit teljes folyamata:

lépés: az ösztrogén hat a fibroblasztokra.

lépés: a fibroblasztok hatnak a kollagenázra.

lépés: a kollagenáz lebontja a kollagént a zsírsejtek körül

lépés: a kollagén kötegek lebomlanak a zsírsejtek körül

lépés: a zsírsejtek kiáramlanak a bőr lazább felszíni rétegeibe.

lépés: az elszabadult zsírsejtek megnőnek és megsokszorozódnak a bőrfelszín közelében és kialakulnak a cellulit gödröcskék

Majd itt a salaktalanító-vízhajtó gyógynövényeket koncentráló Diurerbe® tabletta. Mert a vízvisszatartás és a cellulit természetüktől függve kapcsolódnak egymáshoz. A folyadék visszatartást okozó tényezők többsége a bőr szilárdságának csökkenését, az alacsony fokú gyulladást, a kötőszöveti fibrózist és a zsír felhalmozódását is okozhatja, ami szó szerint befolyásolja a cellulit minden aspektusát, így a folyadék visszatartás általában a cellulitisz problémájához kapcsolódik a legtöbb nőnél. A jó cellulit kezelés mindig hatékonyan kezeli a folyadék visszatartást, valamint a cellulit egyéb szempontjait.

6. Végül pedig: külső kezeléshez figyelmedbe ajánlom Chillishape®gél  toptermékünket, aminek eredményességét tovább fokozhatod, ha fürdés közben masszázskesztyűt majd a Chilli gél felkenése után pedig speciális, lélegző kozmetikai fóliát  is használsz az adott testrészen.

Sok sikert kívánok kúrádhoz!

Üdvözlettel:

Somogyi Rita