Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Szia Rita!Egyre több a hajszálér a lábamon.Nagyon el kezdett terjedni és rettenetesen zavar.Nem szeretem a nyarat,mindig hosszú nadrágban vagyok.Azt szeretném tőled kérdezni,hogy mit tudnál nekem javasolni?Ha el tüntetni nem is lehet de legalább megállítani a terjedését az csodás lenne.Nagyon várom válaszod!Köszönettel:Nyírő Veronika

2020-07-25
Somogyi Rita válasza:

Kedves Veronika!

Az időben felismert hajszáleres problémák, szerencsés esetben (kiváltó okok, pl. gyógyszeres kezelés, elhízás, mozgáshiány…. erősen befolyásolják) teljesen visszafordíthatók, vagy megállíthatók, lassíthatók. Ilyenkor nagy segítségünkre lehetnek a speciális tápanyagok.

Ismerkedj meg a kifejezetten erre a problémára kifejlesztett Erbaven® termékcsaláddal.

Az Erbaven® ivótasak alapját a 300 mg érvédő T-vitamin képezi, melyet gyógynövény kivonatokkal egészítettek ki. Megerősíti az érfalakat, és szabályozza áteresztő képességüket.  

Mellette egészítsd ki a kúrát külsőleges kezelésekkel is. Nappalra nyugodtan használd az Erbaven® gélt , éjszakára pedig helyezz fel egy Erbaven® tapaszt, mely 6-8 órán keresztül adja le hatóanyagait.

Hajszáleres panaszoknál sokat számítanak a kötőszövet erősítő tápanyagok. Ehhez hasznos napi 2000mg Retard C-vitamin  fogyasztása, ami nem csak az erek és keringés egészsége szempontjából fontos, de a kollagén képzés okán is, ami szintén erősíti a kötőszövetet.

És, ha letelt az Erbaven® tabletta kúra, válts szerves szőlőmag tablettára, ami 95%-os OPC tartalmával felel az érrendszer, és a kötőszövet egészségért.

A kúraidő minimum 60 – maximum 120 nap, az egyensúlyvesztés mértékétől függően.

Sok sikert kívánok a kúrádhoz!

Üdvözlettel:

Somogyi Rita