Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Szia Rita azt szeretném kérdezni vagyis hogy mit tudnál ajánlani van egy 17éves lányom és szeretnék neki valami olyan vitamint ami iskolába való koncentráláshoz volna jó??nagyon sokat kell tanulnia..szeretnék neki segíteni ha lehet még egy kis vitaminnal ha lehet??köszönöm elöre is.Zsani..

2019-10-02
Somogyi Rita válasza:

Kedves Zsani!

Szellemi frissességünkért, azért, hogy képesek legyünk koncentrálni, tanulni és emlékezni kifejezetten ajánlott kiegészítők: a lecitin, az ázsiai gázló, és a mikronizált Gingko Biloba kivonat, melyeket együtt is alkalmaznak, kúraszerűen. Ehhez pluszban szerves magnéziumot is szoktam ajánlani.

Azt is fel kell mérni, hogy a sok tanulás mekkora terhet ró a lányodra. Sokszor a megfelelés, és teljesítmény akkora stresszt okoz, hogy az az egyént egy ördögi spirálba helyezi. Van amikor pont ezt a stresszt kell ellensúlyozni a sikerek érdekében, és ehhez tökéletes társak az adaptogén gyógynövények, melyeket a Stress® Control  kivonat egyesít. Segítik a stresszhez való alkalmazkodást, javítják az immunválaszokat és hozzájárulnak a szervrendszerek normális, kiegyensúlyozott működéséhez, miközben jobban tudunk koncentrálni, kreatívan gondolkodni, és javul készségünk a logikus gondolkodásra is. Az adaptogén gyógynövények segítenek szervezetünknek minden szélsőséges terheléshez alkalmazkodni, hozzáedződni.

Tanulás közben figyeljen lányod arra, hogy tartson rendszeres időnként szünetet. Rajzos, ábrás jegyzetek bevetésével is könnyebb lehet a készülés. És természetesen ne felejtkezzetek el a minőségi tápanyagokban gazdag étkezésekről, a bőséges folyadékfogyasztásról, és a rendszeres testmozgásról, hiszen ezek mind hozzájárulnak a koncentráció javításához.

Sok sikert kívánok!
Üdvözlettel:
Somogyi Rita