Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Szia Rita! Azt szeretném kérdezni, hogy ezekkel a termékkel mit tudok elérni és használhatók e együtt? A termékekke: Puridren Fito12, Puridren Lipo+, Acai -konentrátum. A másik termék összeállításom: -gambe Slim, Erbaven csomag, ezek a viszeres és fáradt lábakra. A segítséged és válaszod előre is köszönöm: Moncsi. :(

2017-08-29
Somogyi Rita válasza:

Kedves Moncsi!

Bár az általad felsorolt tápanyag koncentrátumok kombinálhatók egymással, Én mégis 2 részletben javaslom azok étrendi kiegészítését.

A Puridren® koncentrátum és a Lipo+ főzet a testfolyadékok pH-értékeit szabályozzák, megtisztítják a beleket, és visszaállítják bélflórád egyensúlyát. Ennek köszönhetően visszaszerezhetjük a szervek, majd a szervrendszerek és belső elválasztású mirigyek kiegyensúlyozott működését, ami persze nem csak a súlyfelesleg leadásában, de egészséged fenntartásában vagy éppen annak visszaszerzésében is óriási segítség.

Nem véletlen, hogy a természetgyógyászat majdnem minden esetben, alapos „nagytakarítással” serkenti a test öngyógyító folyamatait. Vagyis ez a két - természetgyógyászati alaptörvényt megtestesítő - speciális oldat nem csak, hogy leszámol a „mindent elraktározok a gazdámnak” típusú pangó anyagcserével, de általánosan is javítja egészséged. Jómagam is számos esetben ajánlom e két főzet kombinációját, legyen szó súlyfeleslegről, bőrpanaszokról, vagy éppen hormonális egyensúlyvesztésről.

Ezt a salaktalanító kúrát – amit minimum 60 napig kell fogyasztani – egészíthetjük ki személyre szólóan egyéb tápanyagokkal. Amennyiben Nálad, a visszeres-fáradt lábpanasz a gond, akkor az Erbaven csomaggal.

Az Acai berry koncentrátumot a 60 napos tisztítókúra után ajánlom fogyasztani, hiszen az kolloidális tápanyagokat is tartalmaz, melyek nagyszerűen szívódnak fel egy salaktalanító kúra után. Az Acai bogyó összetevői energizálnak, és segítenek a testsúlyt is kontrol alatt tartani.

Ugyanez a helyzet a Gambe Slim® főzettel  is. Ezt a koncentrátumot vagy kihagyhatod a kúrából, vagy ha szükséges, akkor a 60 napos kúrád után kezdheted el. Nyiroktisztító, keringést javító összetevői visszeres panaszokra, és körte típusú elhízásnál, különösen a combok, lábak formálására alkalmas kiegészítő.

De ne felejtsük! Az étrend-kiegészítőkkel, ahogy azt a név is mutatja, kiegyensúlyozott vegyes étrendet kell kiegészíteni. Ezért egy étrend-kiegészítőtől soha ne várjuk azt, hogy helyettesíteni fogja életmódváltásunkat, melynek alapja a tápanyagokban gazdag, minőségi táplálkozás, a bőséges napi folyadékbevitel, a rendszeres testmozgás és a szellemi-mentális harmóniára való törekvésünk. Ezek az alapok mind szükségesek ahhoz, hogy EGÉSZségről beszéljünk.

Üdvözlettel:

Somogyi Rita