Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Szia Rita.Arról érdeklődnék,hogy a stressz controll kapszula szedhető e a galagonya tablettával?Nehézlégzés,szapora pulzus melkasi nyomó fájdalom a tüneteim.Voltam kivizsgáláson szervi bajomat nem találtak.Állandó munkahelyi stressz,túlhajszoltság stb.így élek....Szorongás oldót és hasonló tablettákat nem szeretnék szedni.Tehát mit gondolsz lehet a kettőt együtt és elég lenne gyógyszer helyett?Aludni sem tudok,sokszor felébredek.Válaszodat köszönöm.Judit

2018-01-25
Somogyi Rita válasza:

Kedves Benked Judit!

Nyugodtan alkalmazhatod a Stress Control adaptogén kivonatot és a Mikronizált Galagonya tablettát párhuzamosan.

Tökéletes páros segítség lesz a folyamatos stresszben és túlhajszoltságban. Egy valami azonban nagyon fontos és nem győzöm hangsúlyozni.

Az esetedben a kivizsgálás megvolt, szervi elváltozást nem találtak így eljutottatok ti is oda, hogy a tünetek oka a stressz és a túlhajszoltság. És az okokat bizony nem elfedni kell, hanem orvosolni. A túlhajszoltságon csak te fogsz tudni változtatni és ez alatt nem energizáló termékek fogyasztását értem, hanem azt, hogy tudj megpihenni, kikapcsolni. Fektess hangsúlyt az étrend-kiegészítők mellett a fizikális stressz-mentesítésre is. Keress magadnak hobbit, mozgást, foglalkozz magaddal. Jelölj ki a héten több időintervallumot is, amikor csak saját magaddal foglalkozol és ehhez szigorúan tartsd magad.

Ha még nincs is szív- érrendszeri panaszod (túl a szapora pulzuson és mellkasi nyomáson), a folyamatos stressz és túlhajszoltság előbb-utóbb borítékolhatóan majd csinál. 

Egyszóval az esetedben is fontos, hogy tudd. Nem egy tápanyag vagy étrend-kiegészítő oldja meg a problémát, összetettebb dolog ez ettől. Az első és legfontosabb lépés mindig az életmódváltás, melynek része a kiegyensúlyozott vegyes táplálkozás, a bőséges folyadékbevitel, a stressz-mentesítés, a testmozgás, és csupán az utolsó lépcső az, hogy célzott tápanyagokkal dúsítod az étrended! Amik az esetedben valóban a Stress Control és a Galagonya tabletta.

Üdvözlettel:

Somogyi Rita