Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Szia Rita.Ahogy javasoltad abbahagytam a papaya koncentrátumot és elkezdtem inni a ferzym ampullát kettőt naponta.azóta viszont rettenetesen puffadok bármit eszem.hogy kell szedni?mert a leírásban csak azt láttam:1-2 ampulla naponta.Kettőt igyak a kúra végéig?válaszodat megköszönöm.Üdv:Judit

2017-07-04
Somogyi Rita válasza:

Kedves Judit!

A szinbiotikumok fogyasztásánál a kezdeti időszakban gyakori a puffadásos tünet, és az egyéb emésztőszervi diszkomfort érzés is. Azt szoktam írni, hogy ez tulajdonképpen egy természeti törvény, hiszen a bélflóra egyensúlyát szeretnénk visszaállítani, azon a helyen, ahol ha a hasznos bélbaktériumok mennyisége csökken, akkor olyan patogének erősödhetnek meg mint a Candida gomba, vagy az E. coli baktérium, akik saját túlélő képességükért szállnak majd harcba a prebiotikus rostokért, és a hasznos bélbaktériumok térnyerése ellen, amit a Ferzym® ampulla összetevők biztosítanak. – mi pedig ezt érezzük tünetekkel.

Mindez azonban az első egy-két héten belül normalizálódik, és a folyamat felgyorsítható, ha több folyadékot veszünk magunkhoz!

A napi 1-2 ampulla alkalmazása úgy történjék, hogy az első ampullát reggel éhgyomorra, a másodikat ebéd előtt fogyasszuk el. Gondoskodjunk bőséges folyadékbevitelről, és csökkentsük a tej, cukor és glutén tartalmú élelmiszerek fogyasztását is a siker érdekében.

Rudolf Rita