Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Szia Rita! A múlt héten vettem 3-3-3 üveggel a puridren,lipo és a gamble slim termékből. Külön-külön olvastam a használati leírást, de kicsit bizonytalan vagyok,h ezeket együttesen hogyan használjam? Szeretném,ha ezt megírnád. Előre is köszönöm????

2018-06-17
Somogyi Rita válasza:

Kedves Dóra!

Örömmel segítek elmulasztani a bizonytalanságodat! :) Lássuk csak …

2 palack 1,5 literes vízre lesz szükséged. A Lipo + főzetből  és a Puridren® koncentrátumból  is egy-egy kupak (pontosan 25ml) kell a 1,5-1,5 liter vízhez. Tehát napi 3 liter lesz a folyadékbevitel.

Mindkettőt 5 részletben javasoljuk elfogyasztani, és 5-6 étkezést is ajánlunk a kúra ideje alatt. A Lipo+ hígításodat az étkezések előtt, míg a Puridren®-es vizedet az étkezések között vagy után fogyaszd el.

Mellettük a GambeSlim® főzetet, önmagában vagy kevés folyadékban feloldva kell fogyasztani, naponta kétszer, fél mérőkupakkal (12,5 ml). Lehet reggel és este, napindító és napzáró tevékenység.

Természetesen azt is tudnod kell, hogy az étrend-kiegészítők, nem helyettesítik az életmódváltást, ami kiegyensúlyozott vegyes táplálkozást, bőséges folyadékbevitelt, és rendszeres testmozgást foglal magában. Vagyis, ezek az alapok mind szükségesek ahhoz, hogy tartós sikereket érjünk el!

Szeretettel:

Somogyi Rita