Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Szia Rita, a kérdésem az lenne hogy javasoltad a kisfiamnak a a Cotifibrát a szorulása miatt. Folyamatosan kell szedni, vagy úgy is ér valamit ha kúra szerűen eszi? 4 gyerekem van, nem biztos hogy havi szinten megtudom venni. Magamnak a Melagranaát néztem ki, mert eléggé legyengült az immunrendszerem a gyerekek mellett, na meg hátha a változókor tüneteire is jó lenne (főleg a hangulatingadozás visel meg). Ebből mennyi a napi adag, és mennyi ideig kell szedni?Edina

2017-01-03
Somogyi Rita válasza:

A Cotifibra bélradír esetében az alkalmi fogyasztás nem megfelelő, a terméket kúraszerűen kell fogyasztani, méghozzá minimum 60 napos kúra keretében, ami akár 120 napig is kitolható és évente kétszer is ismételhető. 4 kisgyermek mellett ez valóban nehezen megoldhatónak látszik, így azt ajánlom, hogy válaszd a psyllium port, vagy magyarul az útifű maghéjat  a probléma kezeléséhez. A névre kattintva tudsz tovább olvasni!

A gránátalma koncentrátum napi adagja 20ml, ami azt jelenti, hogy egy palack 25 napi adag, amiből minimum 3 palackos kúrát kell végigvinni”, elfogyasztani kúraszerűen.


Rudolf Rita