Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Szia Rita! A férjem ahogy elkezdôdik a tavasz erôteljes szemviszketés könnyezés jellemzi, van hogy az erôteljes szemviszketés a téli hónapokra is àtnyúlik. Mit javasolsz mit szedessek vele hogy kikerüljük a problémàt? Köszönöm vàlaszod, tovàbbi jo munkàt:Anita

2017-01-11
Somogyi Rita válasza:

A viszkető, irritált szem gyakran utal allergiára. Az allergiának sokféle oka lehet (állati szőr, penész, por, pollen, házi por, atkák), és akár allergiaszezontól függetlenül is előjöhetnek a vele járó kellemetlen tünetek.  Bármi is legyen az allergizáló ok a férje esetében, a 14 komponensű, természetes antihisztaminban gazdag Allergicum URTO   egészen biztosan enyhíti majd az allergiás tüneteit.

Amint enyhülnek, múlnak a panaszok, érdemes belekezdeni egy kasvirág kúrába,   amely bár nem tipikusan allergiára való, mégis mélységében megfogja az allergiás tüneteket. A kasvirág ehinacosid tartalma a hialuridáz enzim gátlásával csökkenti a külső–belső gyulladásokat, és úgy serkenti az immunrendszert, hogy közben normalizálja az immunválaszt, ami az allergiás tünetek biokémiai oka.

Ha viszont mégsem múlnak a tünetek, az azt jelenti, hogy a szemét kell erősíteni, csakhogy nem valami tüneteket elfedő szemcseppel. Sokkal jobbat ajánlok rá: szemvitamint! A Lutein Pro  hatóanyagai belülről, sejtszinten szívódnak fel, és garantáltan eljutnak a sárgafoltig, ahol együttes erővel semlegesítik a retinát károsító anyagokat, javítják az éleslátást és csökkentik a sárgafolt-degeneráció veszélyét.

Üdvözlettel;
Somogyi Rita