Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Szia Rita. 47éves vagyok, 20 kg súlyfelesleggel. Sok mindennel próbálkoztam , de nem sok sikerrel. Az anyagcserém nagyon lassú, van olyan hogy 3-5 naponta. De előfordult 7 nap is. Hogyan kezdjem el, mit használjak? Főleg hason van a sok feleslegem. Van pajzsmirigy problémám, de gyógyszert nem kell szednem. Nagyon várom a tanácsodat, mit és hogyan használjak. Erika

2017-02-15
Somogyi Rita válasza:

Kedves Erika!

20 kilogramm súlyfeleslegnél mindig visszatérünk az alapokhoz, és egy 120 napos méregtelenítéssel látunk neki a feladatnak. Ez a tisztítókúra egy Puridren® névre hallgató lúgosító-méregtelenítő főzetből és egy Lipo+ névre hallgató koncentrátumból áll, ami megtisztítja a beleket és egyensúlyba billenti a bélflórát, ahol a bakteriális lebontás zajlik, és ahol az immunrendszerünk 70%-a található. Kérlek, olvass róluk itt tovább!

Különösen hasznos ez a természetgyógyászati alap akkor, ha a súlyfelesleg hormonális egyensúlytalansággal is párosul, mint ahogy írtad a pajzsmirigyeddel. A pajzsmirigy egészsége és fogyókúrád hatékonyságának fokozása miatt szerves szelénnel, szerves cinkkel, C+D3-vitaminnal is egészítsd ki a kúrát.

Az életmódváltás természetesen nem kerülhető meg. A folyadékbevitelt a tisztítókúra ideje alatt 20 kilógrammonként 1 literre kell emelni (a koncentrátumokból meglesz 3 liter), naponta 5-6 alkalommal kell enni, de egyszerre nem többet, mint az ökölbe szorított kézfejed, továbbá heti 3x1 órát mozogni javasolt. Táplálékaid teljes értékűek és nem feldolgozottak legyenek, jó, ha a kúra ideje alatt nem fogyasztunk tejet, és minimalizáljuk a fehér lisztet és fehér cukrot. Érdemes megnézned a gabonadiétánkat, ami egyszerű átállást biztosít, és nagyszerűen telít.

A kiemelésekre kattintva olvashatsz tovább!

Rudolf  Rita