Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Szia Rita. 47 vagyok. pár hónapja észrevettem h. a lábaim sejtjei úgy feszülnek. ha guggolok különösen. Eleinte azt hittem meghíztam, mert szedtem is fel 2 kg-t karácsonykor. De azóta sportolok, szénhidrát diétázom, szépen le is ment a pocakom, de a lábaim és a kezem is most már duzzadtabb. Látszik a zokni nyoma, gyűrű nem meg yfel olyan könnyen az ujjamra. Lehet h. menzeszhez is köthető ésaú az esetleges en közeledő változó korhoz. menszez még rendszeres. Megrendeltem a diurebe fotre-t. Még csak 2napja szedem. elég gyakran pisilek azt vettem észre. Te mit gondolsz helyes döntés a Diurerbe? Azt olvastam h.vizesedésre nem jó a vízhajtó. Eszembe jutott még a Gambe slimis esetleg. oKérlek mndd el a véleményedet. Hálásan köszönöm. Csilla

2017-04-29
Somogyi Rita válasza:

Kedves Csilla!
A természetes alapú vízhajtó-salaktalanító gyógynövények jó szolgálatot tesznek, ha vizesedik az ember lánya. Ha azonban a panaszok állandósulnak, gyakoribbá vállnak, akkor orvoshoz kell fordulni és fel kell tárni a pontos kiváltó okot/okokat.

Vagyis a DIURERBE tabletta jó választás, és bizony, ahogy melegszik az idő egyre többünknél jelentkezik is ez a probléma, melynek hátterében leggyakrabban nyirokpangás, keringési zavar, visszér áll. A menzesz alatti vizesedés is igen gyakori, akárcsak a változó korral járó hormonális egyensúlyi változások, és az elhízás (nem 2 kiló plusz esetében), vagy éppen a magas vérnyomás is hozzájárulhat mindehhez.

Nincs szükség további kiegészítőre akkor, ha diétázol, rendszeresen sportolsz. Nézzünk meg egy hetet, 10 napot ezzel a kiegészítővel, és már az is nagyon bíztató, hogy többet pisilsz. Ugyanakkor ne feledkezz meg arról sem, hogy a kivonat mellett bőséges folyadékbevitelről kell gondoskodni.

Üdvözlettel: Rudolf Rita