Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Szia! olyan gondom van hogy az Epe hólyagomat eltávolították, azóta bár mit eszem felpuffadok hogy szinte jáj, és jobb oldalon már a bordám is nyomja a májam felfelé, ilyenkor ülni sem tudok csak feszengek,. Szerinted az articsókát használhatom ? vagy mit ajánlasz a leírt panaszaimra ?Volt Epe műtétem, mellrák műt. volt, vérnyomás csökentöt, véhígítót L- Thyroxint a pajzsmirigy alul működésre szedek. Köszönöm válaszod Piroska

2017-06-08
Somogyi Rita válasza:

Kedves Piroska!

A legfontosabb természetesen itt az életmódváltás, ami rendszeres testmozgással, tudatos és célzott diétával, továbbá bőséges folyadékbevitellel kezdődik el. Ezek a változások már önmagában is javítanak az állapotunkon, legyen az magas vérnyomás, a pajzsmirigy vagy az emésztőrendszer egészsége.

Ha ez megvan, jöhetnek az étrend-kiegészítők. Ebben az esetben a bélflórában is rendet kell tenni, ehhez egy magas prebiotikus rosttartalommal rendelkező béltisztítót ajánlok, ami Cotifibra bélradír névre hallgat. - És ezt egészítsük ki kolinnal dúsított szerves máriatövissel  és articsóka kivonattal. A kúraidő: 120 nap.

Rudolf  Rita