Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Szia!Nagyon érdekelne ,hogy a Fermentált Papaya koncentrátum gyomorpanaszokra várandosság ideje alatt valamint a szoptatás alatt lehet e használni.Nem e árt a babának!?Mellékhatása van?Sajnos évek ota szenvedek a refluxal.És igy várandosság alatt mégrosszabb.Köszönöm a válasz elöre is.

2017-09-22
Somogyi Rita válasza:

Kedves Anita!

Igen, a Fermentált Papaya koncentrátum, terhesség és szoptatás időszakában is biztonsággal fogyasztható. A siker érdekében azonban nagyon fontos a kúraidő betartása, ami 160 nap, és ami 10 palackkal egyenlő. Ez az, ami most 5+5 akcióban is elérhető, azaz 5 dobot áráért, mi jelenleg 10-et csomagolunk. Nagyon sok sikert a kúrádhoz! – és ennek kapcsán az alábbi segítséget tudjuk nyújtani:

Sajnos nagyon sok refluxos vendégünk van, és ennek okán számos tapasztalattal is rendelkezünk e téren. Az egyik ilyen fontos tapasztalat az, hogy ha egy refluxos vendég hajlandó kiiktatni az étrendjéből a glutént, a tejet és a cukrot, akkor már a 3. hónaptól enyhülnek a tünetei.

A másik ilyen tapasztalat, hogy mivel a refluxos tünetek érzelmi hatásra felerősödnek a lelki és szellemi egyensúly meghatározó a gyógyulás érdekében. Erre természetesen vannak hatékony stressz-levezető technikák, mint amilyen például a jóga is, de a rendszeres testmozgás és az esti séták, kocogások is sokat segítenek. A lényeg a rendszeresség.

Mindezek kiegészítéseként jöhetnek csak a célzott tápanyagok, étrend-kiegészítők, mert azok életmódváltás nélkül történő fogyasztása kevés a sikerhez, és nem hozhat tartós eredményt.

Ha már stressz, akkor azonnal figyelmedbe is ajánlok egy Stress® Contol névre hallgató kiegészítőt, ami adaptogén gyógynövények kivonatát tartalmazza, és ami a szervezet stresszhez való alkalmazkodást segíti elő.

De egy harmadik kiegészítőre is felhívom a figyelmed, egy olyan szopogatós savlekötő tablettára ami, természetes ásványi anyagokat tartalmaz. És, hogy miért használjunk természetes, szerves ásványokban gazdag savlekötőt? Ide kattintva el is olvashatod! 

Olvass tovább a kiemeléseken keresztül!

Tisztelettel:
Somogyi Rita