Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Szia!Megrendeltem tőletek a kismama vitamint,sok jót olvastam róla!Rendeltem még mellé a Gold Omega3-at is!A kérdésem az lenne,hogy szedhetem-e őket egyszerre?Nem lesz sok a napi E-vitamin mert mind kettőben van?Esetleg még valamilyen terméket ajánlasz ezek mellé?Köszönöm szépen a választ!!egy néhány hetes kismama:)

2018-08-28
Somogyi Rita válasza:

Kedves Krisztinaa!

Először is szívből gratulálok a kis jövevényhez! :- )

Másodjára meg kell írnom, hogy remek termékeket válogattál össze. Nagyon szeretem a tudatos babaváró kismamákat, hiszen ez a fajta tudatosság nemcsak a baba, de a mama egészségét is szolgálja.

Aggodalomra semmi ok, a Vita-min®plus MAMA kismama vitaminban és a Gold Omega3®, halolaj kapszulában  található E-vitamin mennyiség összeadódása korántsem az a mennyiség, ami problémát jelenthetne. Már csak azért sem, mert az E-vitamin szerepe kiemelt a magzat fejlődésben, illetve az izmok és a vörösvérsejt-képzésben is.

Kiegészítésnek még plusz D3-vitamint ajánlanék. Ugyanis képes kivédeni a magzati időszakban és csecsemőkorban kialakuló táplálékallergiák, az asztma és a szklerózis multiplex kockázatát is. Fontos a kalcium hasznosításához, az anya és csöppség csontozatának egészségéhez. A mama hormonális egyensúlyának és ellenálló képességének szempontjából.

Jó egészséget kívánok az egész családnak!
Somogyi Rita